A co to za leki? Bo mi nadal się nie chce wierzyć żebyś przy takim odżywianiu tyle przybrał na wadze - chyba że leczyłeś się czekoladą - tabliczka po każdym posiłku.rydwanyognia pisze:Przyczynę już zdiagnozowałem :D To od leków które bioręZaburzają one gospodakę hormonalną i stąd to przybranie na wadze moi drodzy fachowcy znawcy od biegania. Ponownie się potwierdziło aby nie sugerować się tym co jakiś pseudo znachor pisze w internecie
Bieganie i odchudzanie to takie tam pie.....nie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- kfadam
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1.05
Pieprzycie kolego, leki bardzo często powodują zaburzenia hormonalne ale by tak przytyć jak to opisałeś trzeba czegoś więcej niż kilka kanapek, skromny obiad i co nieco na kolacje.rydwanyognia pisze:Przyczynę już zdiagnozowałem :D To od leków które bioręZaburzają one gospodakę hormonalną i stąd to przybranie na wadze moi drodzy fachowcy znawcy od biegania. Ponownie się potwierdziło aby nie sugerować się tym co jakiś pseudo znachor pisze w internecie
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 42
..
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2014, 23:31 przez rydwanyognia, łącznie zmieniany 1 raz.
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:40
Jak zapytam dlaczego w wyścigu mtb uzyskałem 5 minut gorszy czas niż w zeszłym roku, mimo że podobnie trenowałem i wydawało mi się że mam lepszą formę, to też będziesz wymyślał najróżniejsze przyczyny, dopóki nie wspomnę, że problem sam zdiagnozowałem, bo złapałem gumę i przez większość trasy wiał niesprzyjający wiatr. A ty się na niczym nie znasz, bo na to nie wpadłeś. Trzeba być idiotą żeby tego nie rozumieć. Ewentualnie trollem, żeby mieć polewkę z takiej oczywistości.
The faster you are, the slower life goes by.