Trening rano.

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Adrian26
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:14
Życiówka w maratonie: 2:57:08
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Sześć godzin snu to teoretycznie dobra ilość dla 80-latka na emeryturze :oczko: Człowiek pracujący, w dodatku regularnie trenujący powinien minimum te 8h spać, ale to teoria, w praktyce różnie bywa :oczko: Ja najczęściej śpie między 6, a 7h. Z kolei jeżeli pośpie sobie dłużej, powyżej 8h, to czuje się rewelacyjnie, nogi też lepiej pracują na treningu :oczko:
Mój blog: http://neversurrender.blog.pl/
Przegrywa tylko ten, kto się poddaje.
PKO
MacJan
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Osobiście testuje samego siebie. W zeszło tygodniowe poranne treningi rano wsuwałem mała skibkę chleba żytniego z miodem bądź domowym dżemem na to piłem wodę. Przy większym obciążeniu było ciężko, regeneracja też nie do końca. Faktem był brak nie raz porządnego posiłku.

Ten tydzień jest jeszcze cięższy, dlatego dzisiaj głównie na czczo próbowałem carobox Olimpu. Efekt taki że odczuwałem mini bóle brzucha.
Jutro wcinam owsiankę z bananem i rodzynkami. Czekam godzinę i ruszam w trasę. Mam nadzieje że będzie ok. Po treningu śniadanie + BCAA w proszku.
"Jeżeli przegrasz o jedną dziesiątą sekundy, o ułamek punktu, o przysłowiowy włos, przypomnij sobie te wszystkie dni, podczas których z lenistwa nie poszedłeś na trening"
Awatar użytkownika
adam1adam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:10
Życiówka w maratonie: 2:32:24

Nieprzeczytany post

Lekkie sniadanie:
np: Musli zalane mlekiem + lyzka miodu lub masla.
Owsianka ?? -Nie mozna dostac co to jest?
metti
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 45,15 min

Nieprzeczytany post

adam1adam pisze:
Owsianka ?? -Nie mozna dostac co to jest?
nie żartuj :)
Awatar użytkownika
adam1adam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:10
Życiówka w maratonie: 2:32:24

Nieprzeczytany post

Nieznam sie tak dobrze na wszystkim ( garach).
tupacz
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Kod: Zaznacz cały

Owsianka – potrawa przyrządzana z płatków owsianych i mleka. W zależności od rodzaju płatków mogą być one gotowane lub zalane wrzątkiem. Tradycyjna polska owsianka przyrządzana jest bez innych dodatków, ze szczyptą soli lub na słodko. Istnieją również wersje potrawy: warzywne, z czosnkiem a nawet z chili czy z tuńczykiem. Do owsianki na słodko dodaje się jabłko, banana, orzechy, kakao lub bakalie.
MacJan pisze:Osobiście testuje samego siebie.
Ponieważ, w związku z coraz szybciej zapadającym zmrokiem, przeszedłem z biegów wieczornych na poranne, to w weekendy, kiedy mam trochę więcej czasu, też przeprowadzam na sobie eksperymenty co, w jakich ilościach i kiedy przed treningiem mogę zjeść. W tygodniu solidna kolacja załatwia sprawę, przynajmniej przy dystansach, które pokonuje (ok. 6 km).
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ