Bieg godzinny

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
niespimyzwiedzamy
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Było te nieśmiałe 15km praktycznie co do metra .Jestem w ogóle zadowolony że udało mi się dobiec troche przeceniłem swoje możliwości i poleciałem z leprzą grupą co biegła na około 3.30 km poźniej przyspieszyła to i ja ich puściłem. Ale jedno mnie zastanawia dlaczego podczas biegu załączyły się jakieś wzdencia i cały brzuch się spompował ,oraz bolał gdzieś od 30 minuty co spowodowało iż nie piłem w ogóle żadnych napoi podawanych podczas biegu. Dodam że przed biegiem około 4 godziny wczesniej zjadlem musili z mlekiem a potem już tylko 2 banany i kilka kawałków czekolady zapijając wodą oraz izotonikiem ISOSTAR??
PKO
Adrian26
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:14
Życiówka w maratonie: 2:57:08
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jaki czas Ci się udało wykręcić :usmiech: ?
Mój blog: http://neversurrender.blog.pl/
Przegrywa tylko ten, kto się poddaje.
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

niespimyzwiedzamy pisze:Było te nieśmiałe 15km praktycznie co do metra .Jestem w ogóle zadowolony że udało mi się dobiec troche przeceniłem swoje możliwości i poleciałem z leprzą grupą co biegła na około 3.30 km poźniej przyspieszyła to i ja ich puściłem. Ale jedno mnie zastanawia dlaczego podczas biegu załączyły się jakieś wzdencia i cały brzuch się spompował ,oraz bolał gdzieś od 30 minuty co spowodowało iż nie piłem w ogóle żadnych napoi podawanych podczas biegu. Dodam że przed biegiem około 4 godziny wczesniej zjadlem musili z mlekiem a potem już tylko 2 banany i kilka kawałków czekolady zapijając wodą oraz izotonikiem ISOSTAR??
Sam sobie odpowiedziales.

Przed zawodami tylko lekkostrawne jedzenie.

Pozd.
Rolli
niespimyzwiedzamy
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czyli miska musli tak ?? Myslałem że te 4 godzinki starczą.

To był bieg godzinny więc biegałem godzine w której przebiegłem 15km , między czasy to 5km około 18min a 10 około 38 więc jak tak na to spojrzeć to chyba aż takiej bidy nie ma?
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

niespimyzwiedzamy pisze:Czyli miska musli tak ?? Myslałem że te 4 godzinki starczą.

To był bieg godzinny więc biegałem godzine w której przebiegłem 15km , między czasy to 5km około 18min a 10 około 38 więc jak tak na to spojrzeć to chyba aż takiej bidy nie ma?
Nie. Zadne musli.
Bulka z dzemem jest dobra.

Jak biegasz 17:20 na 5km to powinienes lekko okolo 16km przebiec. Ale ze ty jestes nowy i mlody... to moze byc.
niespimyzwiedzamy
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No mam przynajmniej jakieś doświadczenie na przyszłość by się tak nie podpalać od początku przy tak długiej trasie :spoko:
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Musli jest bogate w błonnik i przed zawodami raczej słabo nadaje się do jedzenia. Biała bułka + dżem/miód/masło orzechowe - polecam :) Testowałem na sobie, więc może i u Ciebie zda egzamin.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ