Rolki i bieganie
- gato
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pojeździłem 2 dni na rolkach i przyszło mi do głowy, żeby wykorzystać to jako rozgrzewkę przed biegiem abo jako składową rowerową "brick".
Co wy na to? Czy to ma sens w te zimowe dni?
Próbowaliście?
Co wy na to? Czy to ma sens w te zimowe dni?
Próbowaliście?
gato
No confundas dos tazas de te con dos tetazas!
-
- Zaprawiony W Bojach
goto
A pewnie ze probowalismy .
Doskonale treningi , mokry wychodze z domu , a tutaj
-12 C , no i odrazu chce sie biegac , i to szybko
W grudniu i na poczatku stycznia robilem tak 2-3 razy w tygodniu
- no i skonczylo sie przeciazeniem kolana , musze bardzo uwazac - przynajmniej ja tak mam chyba ...
A pewnie ze probowalismy .
Doskonale treningi , mokry wychodze z domu , a tutaj
-12 C , no i odrazu chce sie biegac , i to szybko

W grudniu i na poczatku stycznia robilem tak 2-3 razy w tygodniu
- no i skonczylo sie przeciazeniem kolana , musze bardzo uwazac - przynajmniej ja tak mam chyba ...
[i]swim - bike - run [/i]
- gato
- Zaprawiony W Bojach
codziennością to może nie, ale cotygodniowością, albo raczej codwutygodniowością.
A rolki są zupełną nowością i po prostu kombinuję czy to ma sens, czy może jest to prosta droga do przeziębienia.
A rolki są zupełną nowością i po prostu kombinuję czy to ma sens, czy może jest to prosta droga do przeziębienia.
gato
-
- Wyga
W tą niedziele też udało mi się po raz pierwszy taki trening na zakładkę uskutecznić: 20 km na rolkach + 10 km biegu. Bardzo mi sie to spodobało i chyba będę cześciej praktykował.
Co do rolek to mam jeszcze do wszystkich pytanie. Co robicie w trakcie treningu aby się nie nudzić. Dla mnie to 20 km w około 45 minut to jest maksimum na jakie potrafię sobie pozwolić (a i tak robie sobie dwie jedno minutowe przerwy). Jeżdzenie na rolkach jest chyba najnudniejszym treningiem jaki w życiu wykonywałem. Jak by ktoś miał patent na urozmaicenie to bardzo chętnie przeczytam.
Co do rolek to mam jeszcze do wszystkich pytanie. Co robicie w trakcie treningu aby się nie nudzić. Dla mnie to 20 km w około 45 minut to jest maksimum na jakie potrafię sobie pozwolić (a i tak robie sobie dwie jedno minutowe przerwy). Jeżdzenie na rolkach jest chyba najnudniejszym treningiem jaki w życiu wykonywałem. Jak by ktoś miał patent na urozmaicenie to bardzo chętnie przeczytam.
Paweł
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
- gato
- Zaprawiony W Bojach
kledzik; nazwa jest chyba stąd, że pierwotnie były to długie i ciężkie treningi kolarskie (ponad 200km) przygotowujące do najdłuższego dystansu. Ciężkie jak cegła.
pawełm; słucham płyty z językiem obcym i bez problemu wytrzymuję godzinkę bez przerwy.
pawełm; słucham płyty z językiem obcym i bez problemu wytrzymuję godzinkę bez przerwy.
gato
-
- Zaprawiony W Bojach
w niedziele zrobiłem na rowerze w domu 2:08. Myślałem, że będzie gorzej, ale tak się zasłuchałem w dyskusję polityczną, że jechałem 8 minut dłużej niż planowałem.
Proponuję lekturę programu radiowego - dyskusje z udziałem Lepera - 2 godziny jazdy bez nudów, Mazowiecki - 30 minut, Korwin-Mikke - 3 godziny.
Proponuję lekturę programu radiowego - dyskusje z udziałem Lepera - 2 godziny jazdy bez nudów, Mazowiecki - 30 minut, Korwin-Mikke - 3 godziny.
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
Kledzik, to cytat z innego forum:
What's a "brick"?
A "brick" workout, in the triathlon community, is a bike ride followed immediately by a run. It seems nobody really remembers how it got its name but a couple guesses are:
- Bike-Run-ICK!
- That's how your legs feel for the first part of the run.
- Named by Mark Sisson and Scott Zagarino one day in 1988 after theycompleted a Bike-Run workout -- "Just another brick in the wall".
What's a "brick"?
A "brick" workout, in the triathlon community, is a bike ride followed immediately by a run. It seems nobody really remembers how it got its name but a couple guesses are:
- Bike-Run-ICK!
- That's how your legs feel for the first part of the run.
- Named by Mark Sisson and Scott Zagarino one day in 1988 after theycompleted a Bike-Run workout -- "Just another brick in the wall".
ENTRE.PL Team