bieganie w weekend. tylko

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
KuBuS
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

czy 2 treningi w tyg maja wogole jakis sens? :ech: bo w srodku tygodnia ciezko mi znalezc czas... szkoła... :echech: to jest wogole jaki kolwiek sens trenowac tylko w weekendy? czy to cos wogole mi da?

z gory dzieki za odp

pozdro
"Ci co zaufali Panu,
Odzyskują siły,
Otrzymują skrzydła jak orły,
Biegna bez zmęczenia..."
PKO
tomasz

Nieprzeczytany post

Przeczytaj to, co masz w na dole pod kreską.
A jaki jest Twój cel? Bo co innego biegać dla zdrowia, a co innego dążyć do życiówek w nowym sezonie.
KuBuS
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

pewnie ze chcialbym bic swoje rekordy i wogole ale wiem ze to niemozliwe nie majac czasu... wiec bardziej tak dla zdrowia tak dla poprawy kondycji... to jak? da sie? beda rezultaty? :>
"Ci co zaufali Panu,
Odzyskują siły,
Biegna bez zmęczenia..."
Zorza2
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja myśle że nawet szkoła nie powinna przeszkadzać:ble: według mnie nie ma problemu znaleźć w ciągu całego dnia 1 godzinkę lub troszkę mniej na trening... nie wiem co Ty w tej szkole robisz :nienie: :lalala:
KuBuS
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

oj glupio tu gadac o tym ale ja sie bdb ucze, i jestem ambitny... wiesz... musze sie uczyc, ale niechce nie uprawiac sportu... zostaje tylko weekend :echech:
"Ci co zaufali Panu,
Odzyskują siły,
Biegna bez zmęczenia..."
Zorza2
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

:) Rozumiem ja też mam kolegę który się świetnie uczy i chodzi do jedenego z lepszych liceum w Gdyni...on zawsze potrafi sobie znaleźć czas na sport :hej: myśle że Ty też możesz go troszkę znelźć :oczko:
Trening byłby dla Ciebie takim przerywnikiem od nauki...przebywanie na świerzym powietrzu mogłoby Ci równierz bardzo pomóc :ble: bo z nauką jest tak samo jak ze sportem też się można zajechać :ble: ale to już tylko zależy od Ciebie

Powodzenia życzę :oczko:
tomasz

Nieprzeczytany post

Ja nie wnikam w prywaty czas Kuby, jednak biegając 2-5 czyli 2 dni treningu, 5 dni wolnego nie poprawisz swojego poziomu wytrenowania. Oczywiście jeśli ktoś jest na poziomie zero, wówczas takie bieganie z pewnością podniesie jego paramatry. Jednak w pewnym momencie natkniesz się ne ścianę i 2 treningami w tygodniu nie przeskoczysz jej. A to, w którym momencie jest ta ściana nie powie Ci nikt.
KuBuS
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

dzieki ze mi odpowiedzieliscie :) no coz tego sie spodziewalem :echech: pozostaje biegac dla zdrowia :) chociaz cos :) bo chyba jesli chodzi o zdrowie to pomaga no nie? taka chocby wentylacja pluc i poprawa krazenia, w sumie mlody jestem ale trzeba myslec o przyszlosci ;) postaram sie biegac jak tylko bede mial czas wolny, lecz to nie bedzie jak zakladam regularne.... ;-/
"Ci co zaufali Panu,
Odzyskują siły,
Biegna bez zmęczenia..."
Awatar użytkownika
ssokolow
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 4:04:02

Nieprzeczytany post

Hej - zacznij biegac w weekendy ;-) a kiedy zobaczysz ze to naprawde fajne - to moze kiedys wstaniesz godzine wczesniej - lub godzine pozniej polozysz sie spac... - i z 2 treningow zrobia sie 3 - a to juz naprawde wystarcza do osiagniecia chyba calkiem przyzwoitego poziomu

(np. cwiczac w sobote owb1 dluugie - w niedziele - robiac mocniejszy akcent) a w tygodniu godzinke "tlenowo" jak to tu coponiektorzy mowia -(czyli tez owb1)

ale wracajac do 2 razy - pewnie ze ci to pomoze !! - ja czasem biegam i raz w tygodniu ;-) i choc jakis super postepow w moim bieganiu nie ma ;-) to za to czuje sie swietnie ... od ladnych kilku lat nie chorowalem ... i ogolnie czuje sie z tym dobrze !!

wiec grunt ze chce ci sie ruszac !!
Szymon
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ