zapraszam do biegu ożarowskiego w tą sobotę. Miło i pod Warszawą, nawet jeśli nie będzie życiowych rekordów, to warto się przebiec, a może pościgać

A można wiedzieć dokładniej miejsce i termin startu. Ożarów niby nie taki duży, ale... lepiej zapytać, niż potem błądzić...Quote: from zamieszanie on 7:46 am on June 1, 2004
Jako Ożarowianin,
zapraszam do biegu ożarowskiego w tą sobotę. Miło i pod Warszawą, nawet jeśli nie będzie życiowych rekordów, to warto się przebiec, a może pościgać![]()
Dzięki za szczegóły. To mi wszystko wyjaśnia.Quote: from zamieszanie on 9:19 am on June 3, 2004
jasne, sorry:
http://www.ozarow.maz.pl/ozarowianka/bieg.htm - tu sa szczegoly.
Do apteki, bynajmniej, mam daleko.Jako komentarz do Twoich watpliwosci, ktorych nie smiem rozstrzygac, moge dodac, ze traktujesz wszytsko z aptekarska precyzja. Faktycznie, bieg to lekarstwo. Ale z drugiej strony, nie trucizna.
Czasami jednak wyklucza. SBBP, jak sama nazwa wskazuje, odbywa się w sobotę. Kilkunastokilometrowy bieg bezpośrenio przed startem w wyścigach, to chyba jednak nie jest najlepszy pomysł.Quote: from MiS on 9:34 am on June 3, 2004
Maciaszczyk - uważam, bieganie z SBBP nie wyklucza startów w zawodach, wręcz przeciwnie!;) Można pogodzić i jedno i drugie.
Niestety na Ożarów nie mam aktualnych badań lekarskich. Jeśli organizatorzy biegu skierniewickiego nie wymagają badań lekarskich, to jeszcze się zastanowię. W każdym razie, dziękuję za zaproszenie.Do zobaczenia w Ożarowie;) [... ciach]
Może zdecydujesz się też na Skierniewicką 15-tkę? Będzie 12.06.04. ZAPRASZAM!
To znaczy, rozumiem, że w Ożarowie spokojne truchtanie, a w SBBP walka do krwi.Quote: from MiS on 10:17 am on June 3, 2004
Jeśli mowisz o Ożarowie, to trudno wykluczyć polanie się krwi:hejhej:
Fredzio - tak właśnie się nastawiam;) I tak zamierzam potraktować start w Młocinach;) Zrobię wszystko, żeby połamać swój wynik z 28.XII.03;)Quote: from FREDZIO on 11:11 am on June 3, 2004
))
Ci ludzie wcale nie truchtaja ale nieźle zapieprzaja mimo, zę biegną jeszcze grupką.
Półmaraton Lipcowy to będzie powazny wyścig !!!
![]()