Maraton Warszawski
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jest to skrajny przypadek pójścia na łatwiznę przez organizatorów imprez warszawskich. Nie ma możliwości wystartowania zarówno w jednym jak i w drugim biegu. A w Warszawie i okolicach jest straszny głód dobrze zorganizowanych biegów długodystansowych. Po raz n-ty apeluję: PÓŁMARATON W WARSZAWIE WIOSNĄ, A MARATON JESIENIĄ.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Czasu już niewiele a widać że sporo nas biegnie. Może warto się spotkać na starcie? Mimo braku koszulek "firmowych" będziemy tworzyli sporą reprezentację.
Michał
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
U mnie udział w Maratonie Warszawskim jest pod wielkim znakiem zapytania. W Zamościu nawaliła mi prawa noga.
Podobno ostry stan zapalny ścięgna (prostownik palucha).
Ortopeda i pani od USG odradzają mi na razie bieg, podobno długo takie rzeczy się leczy. Jak nie uda się wystartować w Warszawie, to może uda się w Poznaniu. Jutro mam USG, a we wtorek ortopedę...
Podobno ostry stan zapalny ścięgna (prostownik palucha).
Ortopeda i pani od USG odradzają mi na razie bieg, podobno długo takie rzeczy się leczy. Jak nie uda się wystartować w Warszawie, to może uda się w Poznaniu. Jutro mam USG, a we wtorek ortopedę...
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Januszu - szybkiego ozdrowienia! 
A do planujących start - może by tak sprawdzić listę obecności? Kto startuje?

A do planujących start - może by tak sprawdzić listę obecności? Kto startuje?
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]