http://www.marzanna.krakow.pl
O, widzę, że inny debiutant planuje na wiosnę te same startyJimmyk pisze:Zapisałem sięTo będzie mój debiut na tym dystansie jak i ostateczny sprawdzian przed Cracovia Maraton.
A ja głupi myślałem, że chodzi jedynie o bieganie...mihumor pisze:Jestem, to będzie główny test ogniowy, test prawdy i Marzanna wszystko ci powie, pokarz swoją Marzannę a powiem Ci kim jesteś no i oczywiście prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy Marzanne a nie jak ją zaczyna![]()
Fajnie, poznam ludzimihumor pisze:No i przy okazji spotkanie forumowe nam wyjdzie
Ja maraton dopiero jesienią biegnę, w Poznaniu, albo nawet w 2014.krejpek pisze:Wreszcie! Od początku grudnia się szykuję
O, widzę, że inny debiutant planuje na wiosnę te same startyJa raczej kładę nacisk na Marzannę, a maraton chcę tylko zapoznawczo przetruchtać.
Lecimy zatem w jednej liniiJimmyk pisze:Zapisałem sięTo będzie mój debiut na tym dystansie jak i ostateczny sprawdzian przed Cracovia Maraton.
Mail zwrotny ma stopkę z Biegu Sylwestrowego, jeszcze nie zmienionąpanucci10 pisze:I ja się już zapisałemMam pytanko! Ile płacicie wpisowego? Bo w regulaminie jest 50zł do końca roku a w meilu zwrotnym ze do 24 grudnia 40zł! To jak to tak? O co kaman?
aha, no nic jak trzeba 5dyszek to trzebagrim80 pisze:Mail zwrotny ma stopkę z Biegu Sylwestrowego, jeszcze nie zmienionąpanucci10 pisze:I ja się już zapisałemMam pytanko! Ile płacicie wpisowego? Bo w regulaminie jest 50zł do końca roku a w meilu zwrotnym ze do 24 grudnia 40zł! To jak to tak? O co kaman?
Niestety, 5 dyszek jest minimum, mam nadzieję, że w pakiecie koszulka techniczna będzie
Ja kładę główny nacisk na maraton i pod ten konkretny dystans się przygotowuję, a HM miałem przebiec we wrześniu tego roku no ale kontuzja się przyplątała i teraz wszystko staram się spokojnie i ze zrozumieniem mam nadzieję większym traktować żeby się jakiś zonk znowu nie przyplątał.grim80 pisze:Ja maraton dopiero jesienią biegnę, w Poznaniu, albo nawet w 2014.krejpek pisze:Wreszcie! Od początku grudnia się szykuję
O, widzę, że inny debiutant planuje na wiosnę te same startyJa raczej kładę nacisk na Marzannę, a maraton chcę tylko zapoznawczo przetruchtać.
Lecimy zatem w jednej liniiJimmyk pisze:Zapisałem sięTo będzie mój debiut na tym dystansie jak i ostateczny sprawdzian przed Cracovia Maraton.
Wydaje mi się, że 1:50 będzie do zrobienia, o ile pod koniec marca nie będziemy mieli jakichś anomalii pogodowych :D A zastanów się Piotrek nad Koleżeńskim Krak Maratonem na Błoniach pod koniec stycznia - można zrobić sobie sprawdzian na 9 tygodni przed startem, bo połówka też jest do przebiegnięcia.