Jak Wam się biegło ? Jak wyniki ?
Nie patrz na to w ten sposób. Nie patrz na czas... Wczoraj było bardzo ciepło, temperatura fajna do biegania ale pod warunkiem, że utrzymuje się jakiś czas i organizm ma szansę się do niej zaadaptować. A to był taki szok, kilka dni temu zima a teraz lato. Dlatego odejmij sobie od wyniku dwie minuty i wyjdzie Ci wtedy rezultat jaki uzyskłbyś przy normalnej pogodzie.Kompletna moja klapa i klęska. Nie sądziłem, że osiągnę jakiś spektakularny wynik ale na coś w okolicach 45 powinno być. Tymczasem wyszło 2 min.
Zrobiłem maniacką w 49 minut z sekundami - dla mnie woda była, ale fakt zabrakło - z drugiej strony to że woda w ogóle była to kaprys organizatora. Nie zapewniał jej w regulaminie. Arti pisał że zapewnił 3 kubki na biegacza, rozmawiałem z ludzmi którzy widzieli że niektórzy potrafili zmarnować 8 kubków !! Cztery na jednym i cztery na drugim stoliku (do polewania się) Kto tu jest winien ? organizatorzy czy biegacze ?Gife pisze:Mało tu minusów tej imprezy widzę
Gdzieś czytałem, że dla ludzi którzy kończyli od 45 min w góre na półmetki wody nie było![]()
Inni pisali o słabym oznakowaniu terenu biura mety itd. Niektórzy nie wiedzięli że w namiocie depozytu też am am było![]()
Miażdży komentarz, że ktoś nie wiedział, gdzie start ostry jest i wiara cisnęła przez lasa na pytania, którędy do startu, nikt nic nie wiedział
![]()
O ile te ostatnie mankamenty można pominąć (wszystko ładnie pisało na mapie, gdzie start, biura itd), o tyle brak wody na półmetku to porażka