III Półmaraton Dąbrowski
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Bieg za free. Odwołano go wcześniej z wiadomych powodów (11.04). Ponownie otwarto listę zgłoszeń. Zdaje się, że jest limit 1000 osób. Z poprzednio zapisanych wielu zrezygnowało i są miejsca. Ktoś się wybiera? Ja przed chwilą się zgłosiłem.
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dopiero teraz zobaczyłem mapkę - trasa jest rewelacyjna!

- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
ja się wybieram, byłem też w zeszłym roku i było super - rewelacyjna szybka, dość płaska i ładna widokowo trasa, świetna organizacja, fajna atmosfera - nic tylko biec!
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
- golon4
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:42
- Życiówka w maratonie: 03:32:22
- Kontakt:
A ja właśnie musiałem z przykrością zrezygnować
bo mi termin 9maja nie pasuje - szkoła zjazd niestety ;/
no i 8maja bieg u siebie w mieście

no i 8maja bieg u siebie w mieście
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
Oj pobiegłabym, ale chyba nie zdążę sie zregenerować po Cracoviissokolow pisze:o jacek - to znowu się spotkamy ... tym razem na trasie

Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
No co ty Basia? Ja jadęFladra pisze:Oj pobiegłabym, ale chyba nie zdążę sie zregenerować po Cracoviissokolow pisze:o jacek - to znowu się spotkamy ... tym razem na trasie

- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ahh tam, dasz radę. Bieg wygląda na bardzo fajny, jest za free, więc można biec po prostu dla przyjemności. Ja przynajmniej tam się na rekordy nie nastawiam, choć trasa do tego zachęcaFladra pisze:Oj pobiegłabym, ale chyba nie zdążę sie zregenerować po Cracoviissokolow pisze:o jacek - to znowu się spotkamy ... tym razem na trasie

- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
to może trzeba jakiś transport z Krakowa zorganizować
Ja nawet mogę wziąć samochód
nawet w tym tygodniu coś pobiegałem w końcu - dzisiaj nawet miałem odpuścić.. ale kurcze wiedziałem, że będę próbował ok. godz. 16 wrócić do Krakowa od strony wieliczki... - jak nie pojechać korki... to sobie myślę... - trzeba to wykorzystać.. i pobiegałem nad Wisłą w okolicy miejscowości Brzegi... - kurcze piękna ta nasza Wisła... a pogoda wymarzona.

nawet w tym tygodniu coś pobiegałem w końcu - dzisiaj nawet miałem odpuścić.. ale kurcze wiedziałem, że będę próbował ok. godz. 16 wrócić do Krakowa od strony wieliczki... - jak nie pojechać korki... to sobie myślę... - trzeba to wykorzystać.. i pobiegałem nad Wisłą w okolicy miejscowości Brzegi... - kurcze piękna ta nasza Wisła... a pogoda wymarzona.
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
Uff... nabiegałem się
w końcu pierwsze zawody w tym sezonie zaliczone .... wynik bez rewelacji (bo zresztą nie mogl byc inny przy obecnej formie, ale za to jestem zadowolony z tego że udało mi się zupełnie "wypompować" i pobiec na maks obecnych możliwości.
Do teraz chodzę lekko oszołomiony mimo spożycia góry pierogów... i wypicia trzech słodkich herbat.
Muszę powiedzieć, że bardzo przyzwoicie zorganizowane zawody - sprawny transport na start, sprawna rejestracja, dobre zaplecze (hala sportowa), oczywiście dużym plusem jest darmowy pakiet startowy - w składzie którego (poza chipem i numerem) była koszulka i kubek. Na trasie było pełno wody (trochę marnotrastwo z tymi butelkami... ale za to nikt nie mógł powiedzieć że czegoś mu brakło
ogólnie miałem wrażenie że jeśli chodzi o trasę... to spokojnie i 2x tyle osób też by mogło w tym biegu wystartować.
Malownicza trasa nad jeziorami snująca się po laskach... i trochę po mieście - na prawdę dobre zawody.
Pierwszy raz byłem w dąbrowie, ale z chęcią tu wrócę.

Muszę powiedzieć, że bardzo przyzwoicie zorganizowane zawody - sprawny transport na start, sprawna rejestracja, dobre zaplecze (hala sportowa), oczywiście dużym plusem jest darmowy pakiet startowy - w składzie którego (poza chipem i numerem) była koszulka i kubek. Na trasie było pełno wody (trochę marnotrastwo z tymi butelkami... ale za to nikt nie mógł powiedzieć że czegoś mu brakło

Malownicza trasa nad jeziorami snująca się po laskach... i trochę po mieście - na prawdę dobre zawody.
Pierwszy raz byłem w dąbrowie, ale z chęcią tu wrócę.
- ArturS
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeśli chodzi o organizację, to również dołączam się do pochwał - pierwsza klasa. Udało mi się też wybiegać nową życiówkę, której się nie spodziewałem. Niestety rozwaliły mi się wydeptane buty i biegłem w nówkach - uwierały mnie i mam odciski jak cholera
W dodatku nie czułem się najlepiej, od rana miałem rewolucję w brzuchu i nie mogłem załapać normalnego tempa
Tak myślę teraz czy w piątek nie załapałem od znajomego jakiej zarazy (żygał i chodził biały jak ściana), bo do tej pory samopoczucie jak po psie i przesiaduję co rusz w wc
Tak czy inaczej wszystkim polecam na przyszłość ten bieg, bo trasa na prawdę rewelka, starania organizatorów o to żeby było wszystko zapięte na tip-top również.

Tak czy inaczej wszystkim polecam na przyszłość ten bieg, bo trasa na prawdę rewelka, starania organizatorów o to żeby było wszystko zapięte na tip-top również.
- glodny1988
- Zaprawiony W Bojach
Tak zawody na 6.Trasa tak malownicza ze mozna sie było poczuc jak na mazurach
.
Wszyscy po cichu zazdroscili ludziom którzy pobudowali tam sobie domki.Musze podziekowac zawodnikowi nr 237 za zaciety finisz.Nie mozna tez pominac bograczu (propably) po biegu-to jest to co glodny lubi najbardziej
.

Wszyscy po cichu zazdroscili ludziom którzy pobudowali tam sobie domki.Musze podziekowac zawodnikowi nr 237 za zaciety finisz.Nie mozna tez pominac bograczu (propably) po biegu-to jest to co glodny lubi najbardziej

- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Przybyłam, zobaczyłam, pobiegłam
. Bieg na szóstkę. Moje wrażenia i przygody opisałam w blogu.
Ssokolow, dzięki za nadanie tempa
.

Ssokolow, dzięki za nadanie tempa