Komentarz do artykułu Justyna Kowalczyk wystartuje w ORLEN Warsaw Marathon!

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

xrazowy pisze:Grycanki by namówlili to by dopiero było wydarzenie!
a będą pączki co 1km? :bum:
Go Hard Or Go Home
PKO
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

A trasy mara i dyszki to nie pokrywają się jakoś takoś :)? To może maratończycy zobaczą elitę?
PIRAT
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Sylw3g pisze:
on podobno trochę biega(ł)
I podobno pobiegł 1km poniżej 3min :hahaha: (Tak dla przypomnienia)
Dzięki za to, nieźle się uśmiałem :hahaha:

Udział w narodowym święcie biegania to doskonały sposób na spędzenie kwietniowego weekendu. Wspólne bieganie z wybitnymi sportowcami czy artystami gwarantuje niezapomniane emocje.
Niezły bełkot...
Awatar użytkownika
ioannahh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:46
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jeszcze a propos 'za ciezkiej' Justyny: Tereska Johaug pobiegla 3 km na ulicy w 9:02 ;)
http://www.youtube.com/watch?v=DD8-A9ekM18
foma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To są dwie różne rzeczy na ile ją stać pobiec, a na ile pobiegnie.
No i dlaczego by miała się wysilić na dobry wynik.
Dla porównania
Sylwia Jaskowiec w Biegu Fiata 2 lata temu miała 37.20, a Kornelia Marek ponad 40 minut.
fantom
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:21

Nieprzeczytany post

foma pisze: No i dlaczego by miała się wysilić na dobry wynik.
Bo ma taki charakter...
Awatar użytkownika
BartoszW
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 35.59 w wieku 16lat

Nieprzeczytany post

Większość osób pisze tu o dobrym wyniku a ja się zapytam z czego??

to że ktoś biega dobrze na nartach to nie znaczy że będzie dobrze biegał bez jak tego nie trenuje
szacuje czas ok 42 min... na 33 to już trzeba porządnie trenować
Jak na faceta z 4-cyfrowym IQ coś musiało jednak ujść mojej uwadze - to rzadko się zdarzało. Mogłem odcisnąć piętno na losach świata a odcisnę się na chodniku.
fantom
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:21

Nieprzeczytany post

BartoszW pisze:Większość osób pisze tu o dobrym wyniku a ja się zapytam z czego??

to że ktoś biega dobrze na nartach to nie znaczy że będzie dobrze biegał bez jak tego nie trenuje
szacuje czas ok 42 min... na 33 to już trzeba porządnie trenować
Ona robi okolo 6 godzin aerobow dziennie - rano godzina truchtu na rozgrzewke, potem narty i rower oraz ogolnorozwojowe cwiczenia silowe. To dla ciebie nie jest porzadne trenowanie ?
Awatar użytkownika
BartoszW
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A uważasz że Micheal Phelps pobiegłby dyche poniżej 27min :lalala: ? Bieganie na nartach a zwykłe bieganie to kompletnie różne dyscypliny sportowe i jedno z drugim się nie kleji pracują inne włókna mięśniowe bo to inna specyfika ruchu… to samo kolarstwo czy pływanie… Lance Armstrong nawet na tym swoim EPO nie złamałby w takim biegu 30min więc chyba nie powiesz mi że Justyna jest na poziomie powiedzmy Karoliny Jarzyńskiej?
Jak na faceta z 4-cyfrowym IQ coś musiało jednak ujść mojej uwadze - to rzadko się zdarzało. Mogłem odcisnąć piętno na losach świata a odcisnę się na chodniku.
Awatar użytkownika
Buniek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:35
Życiówka w maratonie: 2:57:09

Nieprzeczytany post

BartoszW pisze:A uważasz że Micheal Phelps pobiegłby dyche poniżej 27min :lalala: ? Bieganie na nartach a zwykłe bieganie to kompletnie różne dyscypliny sportowe i jedno z drugim się nie kleji pracują inne włókna mięśniowe bo to inna specyfika ruchu… to samo kolarstwo czy pływanie… Lance Armstrong nawet na tym swoim EPO nie złamałby w takim biegu 30min na dyche więc chyba nie powiesz mi że Justyna jest na poziomie powiedzmy Karoliny Jarzyńskiej?
wyniki biegaczy narciarskich, którzy latem pojawiali się na bieżni czy ulicy wskazują, ze nie są to jednak aż tak odległe dyscypliny, przkonamy się już za 5 dni ;)
Krzysiek
Awatar użytkownika
BartoszW
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Niedługo się okaże że ludzie którzy nie mają progresu w bieganiu zaczną trenować bieganie na nartach by podnieść swój biegowy poziom :lalala: sam jestem ciekaw wyników.
IMHO Małysz mimo niskiej masy nic wielkiego nienabiega, przez całe życie trenował wysiłki eksplozywne :spoko:
Awatar użytkownika
BartoszW
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jednak Justyna pobiegła znacznie lepiej niż się spodziewałem brawo :hej: za to Kszczot który jest w czołówce światowej średniaków już na 10km takiej wytrzymałości nie ma... o Małyszu nie mogłem się doczytać :bum:
ojciec
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 35:10

Nieprzeczytany post

BartoszW pisze:Jednak Justyna pobiegła znacznie lepiej niż się spodziewałem brawo :hej: za to Kszczot który jest w czołówce światowej średniaków już na 10km takiej wytrzymałości nie ma... o Małyszu nie mogłem się doczytać :bum:
wątpię, żeby pocisnął na maksa
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ