Ja debiutowałem na PW rok temu i muszę przyznać,że robi wrażenie. Potem zaliczyłem jeszcze 2 połówki, które wydały mi się sympatyczniejsze. Nie mniej debiutantom polecam, bo po kilku polówkach ma się porównanie, a PW ma ten ogrom i oprawę
Dlatego właśnie chcę wziąć w nim udział. Lubię biegać w duuuużej grupie biegaczy.Rychu pisze:Midi masz rację, coś mi się pokręciło
Ja debiutowałem na PW rok temu i muszę przyznać,że robi wrażenie. Potem zaliczyłem jeszcze 2 połówki, które wydały mi się sympatyczniejsze. Nie mniej debiutantom polecam, bo po kilku polówkach ma się porównanie, a PW ma ten ogrom i oprawę
Zibix pisze:Jeśli 80 zł to tak mało jak twierdzą niektórzy, to niech płacą, za miesiąc jest maraton w Krakowie, w tej samej cenie. Jak banda niedorozwiniętych umysłowo kibiców spaceruje ulicami miasta to forsa na zabezpieczenie jest, jak przeróżne hordy organizuja manifestacje też, ale jak ludzie chcą pobiegać to muszą słono za to płacić. Żenada, zeby jeszcze na sporcie masowym zarabiać.
Podziwiam. ja tam ze słuchawkami w uszach biegać nie lubię, zabija przyjemność z biegania. No chyba, że biegam przez godzinę na tartanie lub bieżni - wtedy muzyka ratuje życiedziamdziak pisze:Te wszystkie kapele, muzykanci to bez sensu, tylko zagłuszają co z MP3 leci.