ORLEN Warsaw Marathon - pytania i odpowiedzi

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Kamel24
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 49:55
Życiówka w maratonie: 3:38:52
Kontakt:

Nieprzeczytany post

qwert pisze:Witam ,
Mam pytanie związane z organizacją po biegu. Czy organizator przewiduje jakiś poczęstunek, piwo dla uczestników itd ?? Wiemy że na niektórych większych jak i mniejszych lokalnych maratonach można dostać piwo (podobno dobry izotonik ).

Pozdrawiam
Orlen chyba nie będzie rozpijał :ojnie:
Dla Biegaczy 20% zniżki na szkolenia bhp w Warszawie. Lubię Kamel24 na fb: https://www.facebook.com/Kamel24
PKO
Przemek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ORLEN Warsaw Marathon pisze:
lepkareka pisze:Ale małe koszulki rozmiar L na maraton. Można je wymienić?
Można podjąć próbę wymiany koszulki przy odbiorze pakietu startowego, ale nie możemy zagwarantować, że uda się ją zamienić.
Zgłosiłem w formularzu, że chcę koszulkę w rozmiarze M. Nie potrafię zrozumieć dlaczego odbierając pakiet otrzymałem informację, że "ie ma już rozmiaru M"? Dlaczego mam ponosić konsekwencje faktu, że ktoś wcześniej wymieniał swoją koszulkę z większej na mniejszą lub odwrotnie. Koszulka w rozmiarze M była w moim pakiecie, który nabyłem dokonując przelewu. Dlaczego organizator nie zadbał, abym nie czuł się przez niego zignorowany zanim impreza się rozpoczęła?

Orlen, nie licz na to, że zacznę tankować na Twoich stacjach. Nie robiłem tego dotąd i dalej nie zamierzam.
Kamel24
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

MEL. pisze:Mam taką prośbę, aby tym ludziom z Lidla powiedzieć, żeby dali na punkty także wodę gazowaną.
A sok do wody gazowanej ma być malinowy czy wiśniowy? :lalala:
Dla Biegaczy 20% zniżki na szkolenia bhp w Warszawie. Lubię Kamel24 na fb: https://www.facebook.com/Kamel24
Kamel24
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ORLEN Warsaw Marathon pisze:
r.cieplowski pisze:Witam. Zwracam sie z pytaniem o miejsca parkingowe w rejonie miasteczka biegowego. Na mapce nie zauważyłem miejsc wyznaczonych dla samochodów zawodników startujących w OWM. Czy takie miejsca są przewidziane? Jeśli tak to gdzie i na ile pojazdów są przewidziane? Pozdrawiam.
r. cieplowski, z racji, że centrum imprezy odbywa się w centrum miasta, organizator nie zapewnia parkingów.
- a nawet dodam, że organizator zamknął dojazd do tych miejsc, które mogłyby być wolne i dostępne.
Kamel24
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Piotr Łobodziński pisze:Ale po co to wszystko z tymi quizami, konkursami? Jak chcecie oddać przypadkowej osobie samochód to nie potrzeba robić żadnych udziwnień. Wystarczy proste losowanie. Wasze zasady rodzę ogromne podejrzenia o ustawieniu wyników tego konkursu z nagrodą główną w postaci Mercedesa. Jeszcze raz zapytam, komu takie zasady maja służyć?
Po drugie: "Po zakończeniu quizu każdy uczestnik otrzyma informację z liczbą zdobytych punktów i osiągniętym czasem. Na podstawie tych wyników wyłonimy zwycięzców, którzy awansują do kolejnego etapu. "
Kolejnym etapem jest bieg, czyli jak nie awansuję to nie mogę wystartować?:)
A może będziecie tacy przebiegli i nie podacie przed godziną 9:30 w niedzielę kto się zakwalifikował po I etapie, aby ludzie pokonywali warszawskie ulice z nadzieją na wygranie Mercedasa?
Rozumiem, że 3 etap planujecie przeprowadzić po godzinie 15:30 21 kwietnia, bo chyba nie wcześniej?
Konkurs jest właśnie po to, żeby auto nie trafiło w przypadkowe ręce-pytania były jak w teleturnieju "1 z 10"
Awatar użytkownika
illus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:38:31
Życiówka w maratonie: 03:16:35

Nieprzeczytany post

Mimo mojego ogólnego zachwytu od początku tworzenia się tej imprezy wyłapaliście jednego sporego minusa - mianowicie:
Szkoda, że koszulki mimo wcześniejszej deklaracji nie były przypisane do pakietu na maraton.(a powinny)
Zamawiałem S-kę a odbierając pakiet dostałem informację że zostały tylko L-ki ? :niewiem:

To teraz pytanie, po co było wcześniejsze wybieranie rozmiaru koszulek skoro i tak były brane z ogólnej puli.
koszulka owszem fajna ale jest tak szeroka, że mogę się nią prawie 2x owinąć. Prawdopodobnie nawet na M nie było możliwości wymiany.

Trochę tak nie ten tego
Maszeruj albo Giń!
Obrazek
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

troche dziwi mnie ta historia z koszulkami. ja dostalam swoja w zadeklarowanym rozmiarze bez problemu :ojoj:
Awatar użytkownika
szy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:01
Życiówka w maratonie: 3:19:17

Nieprzeczytany post

Jak dla mnie strasznie zagmatwane zasady konkursu, mało w tym transparentności. Dlaczego nie można zrobić normalnego losowania? Pomijam już to, że szukam "aplikacji konkursowej" na stronie w poprzez profil i jakoś nie mogę się jej doszukać. Więc Mercedesem do domu nie wrócę :)
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

chyba za duzo osob na raz postanowilo zawalczyc o merdecesa i sa problemy z wejsciem na strone :hahaha:
Awatar użytkownika
szy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:01
Życiówka w maratonie: 3:19:17

Nieprzeczytany post

W newsie prasowym mamy "aplikacja konkursowa wraz ze szczegółowym regulaminem będzie aktywna od 15 do 20 kwietnia"

ALE

Zgodnie z regulaminem konkursu dzień dwudziesty kwietnia kończy się o godz. 20:00, więc kto próbuje znaleźć aplikację teraz, jest po przysłowiowych "ptokach" ;]
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hmm szkoda ;) mimo wszystko strona orlenu mi sie nie wyswietla :P
Przemek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

szy pisze:W newsie prasowym mamy "aplikacja konkursowa wraz ze szczegółowym regulaminem będzie aktywna od 15 do 20 kwietnia"

ALE

Zgodnie z regulaminem konkursu dzień dwudziesty kwietnia kończy się o godz. 20:00, więc kto próbuje znaleźć aplikację teraz, jest po przysłowiowych "ptokach" ;]
:wrr:
Orlen, a może zamienimy się i kiedyś to ja porobię sobie z ciebie jaja?
Klimer
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

gdzie jest jakiś regulamin tego konkursu? moje odpowiedzi (3/10) kwalifikują mnie do najwyżej obejrzenia tego mercedesa, ale zawsze czytam takie pierdoły, ale tego nie mogę znaleźć :)
Fisherek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:troche dziwi mnie ta historia z koszulkami. ja dostalam swoja w zadeklarowanym rozmiarze bez problemu :ojoj:
Odbierałem 3 pakiety dzisiaj i w dwóch rozmiar koszulek był inny niż deklarowany. Nie było możliwości zamiany ponieważ zabrakło dziś emek damskich i męskich :ojoj: . Trochę dziwne. Pobiegnę w innej po prostu, ale niesmak zostaje.
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

emek damskich to nie było już wczoraj o 12. i tak zadeklarowałam s-kę, więc nie mam pretensji, ale nie wiem po co w zwiazku z tym mnie pytali, dając niby jakiś wybór. na szczęscie s-ka jest ok, ładnie przylegająca :)
swoją drogą to na stronie jest tabela z podanymi wymiarami dla poszczególnych rozmiarów, więc teraz lamenty, że za mala sa nie na miejscu. trza sie bylo wymierzyć ;)
a strona faktycznie nieco wolna dziś. i już jadne czemu nie mogę znaleźć tej aplikacji konkursowej. a ona dotyczy tylko mercedesa czy innych nagród też?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ