Jeśli musisz mnie cytować to proszę rób to poprawnie.f.lamer pisze:a wszystkie orgazmy udawałam!tombzd74 pisze:medale w zeszłej edycji mieliście do d...y
Pozdrawiam
T
Jeśli musisz mnie cytować to proszę rób to poprawnie.f.lamer pisze:a wszystkie orgazmy udawałam!tombzd74 pisze:medale w zeszłej edycji mieliście do d...y
tombzd74 pisze: [...] losowanie samochodu. [...] Chyba nie ma sensu porownywac MW z Orlenem bo przecież inne pieniadze sa na stole.
przedkładam sens wypowiedzi ponad brzmienie literalnetombzd74 pisze:Jeśli musisz mnie cytować to proszę rób to poprawnie.
Sorry f.lamer, ale sens Twoich wypowiedzi jest taki, że sam pięknie wytykałeś błędy organizatora a gdy robi to ktoś inny to się go czepiasz o pierdoły i łapiesz za słówka.f.lamer pisze:przedkładam sens wypowiedzi ponad brzmienie literalnetombzd74 pisze:Jeśli musisz mnie cytować to proszę rób to poprawnie.
czyli mogę czepiać się orlenu, ale innych forumowiczów już nie?Piotr_Z pisze:sam pięknie wytykałeś błędy organizatora a gdy robi to ktoś inny to się go czepiasz o pierdoły i łapiesz za słówka.
Przepraszam ale musiałem to napisać bo Twoja aktywność w zwracaniu innym uwagi mnie drażni. (...) czy możesz przestać?
ORLEN Warsaw Marathon pisze:Ruszamy z oficjalnym cyklem treningowym ORLEN Warsaw Marathon 2014! Zajęcia biegowe będą odbywać się w 6 miastach w Polsce, pod fachowym okiem profesjonalnych trenerów. Więcej o oficjalnych treningach, które startują już w najbliższą niedzielę, znajdziecie klikając w link http://orlenmarathon.pl/node/86.
może w planach jest siła biegowa na klatce schodowej?Anja. pisze: zbiórka pod błękitnym wieżowcem, w środku biegowego niczego
1. Listy będą tworzone na pierwszych zajęciach i uzupełniane podczas kolejnych treningów.wierciu pisze:ORLEN Warsaw Marathon pisze:Ruszamy z oficjalnym cyklem treningowym ORLEN Warsaw Marathon 2014! Zajęcia biegowe będą odbywać się w 6 miastach w Polsce, pod fachowym okiem profesjonalnych trenerów. Więcej o oficjalnych treningach, które startują już w najbliższą niedzielę, znajdziecie klikając w link http://orlenmarathon.pl/node/86.
W informacji na stronie jest napisane, że na zajęciach będzie sprawdzana lista obecności, żeby rozliczyć uczestników z 70% zajęć które uprawniają do bezpłatnego startu oraz odbioru pakietu startowego. Dlatego mam dwa pytania:
1. Czy na trening trzeba się wcześniej zapisać czy na pierwszych zajęciach będą tworzone listy.
2. Co z osobami które już zapłaciły za start a ukończą 70% zajęć? Czy pieniądze będą zwrócone?
Oprócz zajęć praktycznych uczestnicy treningów otrzymają zaproszenie do udziału w oficjalnych testach obuwia ASICS. Testy obuwia zostaną poprzedzone trójwymiarowym skanowaniem stopy w ramach tzw. badania Foot ID.PanTalon pisze:nie wiem jak w innych miastach ale w Warszawie to miejsce chyba nieszczególnie dobrane
i o co chodzi z tym Food ID i Product Test ?
Błękitny wieżowiec to orientacyjnie podane miejsce zbiórki, treningi będą się odbywać w Ogrodzie Krasińskich i Ogrodzie Saskim:)Anja. pisze:Foot id and product test to wharever, ale o co chodzi ze zbiórka pod błękitnym wieżowcem, w środku biegowego niczego ? Ani tam stadion, ani las, ani sklep asicsa ani nic związanego z bieganiem: wtf???? Jakby bulwary nad Wisła jeszcze były czynne, to mozna zrozumieć: spotykamy sie przy metrze i dzida nad Wisle. No nie ogarniam co było genezą :)
W każdym razie inicjatywa cenna ale chyba fajniej byłoby sie spotkać na Agrykoli (nadal nad Wisle mozna lecieć, jest podbieg, stadion, albo ja wiem, w kampinosie lub nawet lesie kabackim ;)