I Bieg Siemaszki: Kraków >>> Piekary k/Krakowa
- wlodek_cm
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
witam serdecznie...
start spod smoczej jamy lub jej najblizszego otoczenia... wciaz w trakcie załatwiania... natomiast piknik w piekarach juz prawie dopiety na ostatni guzik. bedziemy m. in. strzelac ze sredniowiecznej armatki... rzucac dzidami
i szatkować główki kapusty mieczami i toporami... "Makino" i "Andrusy" obiecali dać czadu...
pozdrawionko
w.m.
start spod smoczej jamy lub jej najblizszego otoczenia... wciaz w trakcie załatwiania... natomiast piknik w piekarach juz prawie dopiety na ostatni guzik. bedziemy m. in. strzelac ze sredniowiecznej armatki... rzucac dzidami

pozdrawionko

w.m.
Pozdrawiam i zapraszam na www.fund.pl :)
-
- Dyskutant

- wlodek_cm
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
mozna zarejestrowac się na starcie cy w okolicy smoczej jamy.... zachęcam jednak przez serwis www.maratonypolskie.pl rzeczy można oddać na starcie i odebrac na mecie w piekarach..... ponadto, zmierzono dokładnie dystans.... jest tego 12km i około 800 metrów. ponieważ ostatni kilometr jest pod górkę, organizator zrezygnował z "naciągania" trasy do 15km.... jest to i tak zasadniczo bieg raczej rekreacyjny więc nie ma co zarzynać uczestników już za pierwszym razem....
pozdrawiam!
w.m.
pozdrawiam!
w.m.
Pozdrawiam i zapraszam na www.fund.pl :)
Doa wszystkich, którzy wybierają się na bieg własnym środkiem transportu:
+++++ jednym z rozwiązań jest dojazd na metę do Piekar k/Krakowa i dojazd mini-busem pod Wawel. Odjazdy busów w niedzielę z Piekar: 6:05, 6:41, 8:13, 8:30, 8:41..... busy zatrzymują się niedaleko domu handlowego Jubilat, skąd na start Biegu jest parę kroków...
do zobaczenia
w.m.
+++++ jednym z rozwiązań jest dojazd na metę do Piekar k/Krakowa i dojazd mini-busem pod Wawel. Odjazdy busów w niedzielę z Piekar: 6:05, 6:41, 8:13, 8:30, 8:41..... busy zatrzymują się niedaleko domu handlowego Jubilat, skąd na start Biegu jest parę kroków...
do zobaczenia
w.m.
mamy busa, który po południu bedzie kursował do krakowa....... ewentualnie zrobią to miejscowi przewoźnicy na nasz koszt...
wm
wm
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Skoro nikt sie nie odzywa, to ja sie wychyle i bardzo pochwale
Jedyny bardzo mały minusik to czekanie na depozyt.
I jeszcze taka uwaga, ale to nie zarzut, a raczej podpowiedź na przyszły rok. Niech to bedzie pełne 15 km. Wystarczy mała agrafka na bulwarach.

I jeszcze taka uwaga, ale to nie zarzut, a raczej podpowiedź na przyszły rok. Niech to bedzie pełne 15 km. Wystarczy mała agrafka na bulwarach.
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
I jeszcze jedno - czy ktoś wie coś w temacie wyników?
Bo bardzo byłbym na siebie zły, gdyby sie okazało, że ktoś z młodzieży wyprzedzającej mnie na ostatnim podbiegu był jednak z mojej kategorii i sprzątnął mi sprzed nosa "Sekrety klasztornych kuchni"
A podbieg niczego sobie, idealna zaprawa przed mostami na Cracovia Maraton. No i pogoda też jak ta tradycyjna na CM. Czółko do dzisiaj pamięta
(Edited by krzycho at 11:17 am on May 5, 2004)
Bo bardzo byłbym na siebie zły, gdyby sie okazało, że ktoś z młodzieży wyprzedzającej mnie na ostatnim podbiegu był jednak z mojej kategorii i sprzątnął mi sprzed nosa "Sekrety klasztornych kuchni"

A podbieg niczego sobie, idealna zaprawa przed mostami na Cracovia Maraton. No i pogoda też jak ta tradycyjna na CM. Czółko do dzisiaj pamięta

(Edited by krzycho at 11:17 am on May 5, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k