Słuszna uwaga. I weź teraz na tej podstawie pouczaj Komisje Rewizyjną... a o nad interpretację popytaj autora oświadczenia.bosak pisze:Z tego co widzę to wszyscy piszecie co "wam się wydaje" a nie jak jest...
Laszlo
Słuszna uwaga. I weź teraz na tej podstawie pouczaj Komisje Rewizyjną... a o nad interpretację popytaj autora oświadczenia.bosak pisze:Z tego co widzę to wszyscy piszecie co "wam się wydaje" a nie jak jest...
Niezłe wizjexxx pisze:Nie mniej, dzieje się. 11.01.2017 jest walne które wybierze nowy zarząd, zmieni statut i da odpowiedź na wiele pytań.
Zauważcie, że tu nie ma zwrotu włożyłem "własne/swoje/moje" środki na rzecz działalności Klubu, a jakieś tam środki... Przypadek? Nie sądzęArti pisze:Dodatkowo jak wykazała przedstawiona przeze mnie dokumentacja w sprawie pozostałych rozliczeń, saldo na moją korzyść wykazało in plus, co potwierdziła Komisja Rewizyjna Klubu. Czyli na tą chwilę w roku 2016 jeszcze wyłożyłem środki na rzecz działalności Klubu - i to są fakty.
Prezes działa sam... "Komisja Rewizyjna" rozlicza finanse stowarzyszenia jednoosobowo... Prezes sam zamknął konto stowarzyszenia w banku...xxx pisze:Jestem członkiem komisji rewizyjnej KB Maniac i mi jako jedynej przypadła weryfikacja rozliczenia
Tymczasem trzymam za słowo z twojego ostatniego zdania powyżej.bosak pisze:Chciałbym, aby było im przykro, przynajmniej głupio powinno być, bo to przez nich, a nie Artiego Stowarzyszenie jest w stanie agonalnym.
a ja napisałem tak i jest dalszy ciąg tekstu, ale sam go sobie znajdź:oczerniający mnie pisze:Taa. Zaczynając od tej najbardziej wartościowej, żeby działali bez pomocy prawnika.
Piszeszja napisalem pisze:Prawnika mogą "buntownicy" wynająć ale tylko i wyłącznie po to żeby ich za rękę poprowadził do tych zmian i powiedział krok po kroku jak to zrobić. Natomiast wynajęty prawnik niczego nie ustali dla "buntowników"
Zacytuj moje teksty podważające czyjeś porady? Jeśli w ogóle ktoś takich udzielał... Poza tymi nawołującymi do sądu, prokuratora itp. To gimnazjum uwierz mi.oczerniający pisze:Większość twoich tu wpisów można interpretować w ten sposób, że po każdej wypowiedzi kogokolwiek starasz się udowadniać swoją wyższość intelektualną nad przedmówcą
Można mnie wynająć. Przecież nie uchylam sięxxxx pisze:Gdybyś tą energię poświęcił na rzeczywiste działanie w sprawie klubu, albo w jakiejś swojej prywatnej sprawie, były by przynajmniej jakieś efekty.
W imieniu funkcyjnych bardzo dziękuję za cenne uwagi i nieocenioną diagnozę. W sumie to poziom gimnazjalny w psychologii wiedzieć, że jest się też winnym zdrady współmałżonka. Cenne dowiedzieć się, że aż w takim stopniu. Przekażę, że czym prędzej mają przeprosić Prezesa. Dzięki. Bez odbioru.bosak pisze:Ja tylko wytykam błędy "funkcyjnym" w tym stowarzyszeniu (...)Chciałbym, aby było im przykro, przynajmniej głupio powinno być, bo to przez nich, a nie Artiego Stowarzyszenie jest w stanie agonalnym.
Jeśli jedna osoba mówi ci że jesteś koniem, to ją zignoruj. Jeśli dwie osoby mówią ci ze jesteś koniem, to je zignoruj. Jednak jeśli pięć osób mówi ci że jesteś koniem, to idź i kup sobie siodło...bosak pisze:Dlaczego kłamiesz pisząc tak do mnie:
Kolego bosak: ile to będzie kosztowało...?bosak pisze: Można mnie wynająć. Przecież nie uchylam się![]()