Komentarz do artykułu Trening do Półmaratonu Warszawskiego n
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
....Myślę, że Gary jest najbardziej reprezentatywny dla większości ambitnych biegaczy. Potrafi pogodzić swoją pracę, rodzinę i inne życiowe wydarzenia ze swoimi 40 - 60 milami tygodniowo (64 – 97km)....
to jest cytat z artykulu Czas przemyslec trening maratonski Sa tam podane akcenty ale mowi sie tez o kilometrazu Watpie by moznabylo pobiec dobre maraton robic tylko akcenty Tak ja to rozumiem
to jest cytat z artykulu Czas przemyslec trening maratonski Sa tam podane akcenty ale mowi sie tez o kilometrazu Watpie by moznabylo pobiec dobre maraton robic tylko akcenty Tak ja to rozumiem
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
mario - nie odpowiadałem bo zbuszu Ci dobrze odpisał.
Norrie ma takie założenia. Np w środę, piątek, niedzielę "robisz kilometry" a w inne dni akcenty - oczywiście po rozgrzewce. Wg niego nie jest ważne, żebyś w te "akcentowe dni" robił kilometraż. On nie zakłada (przynajmniej oficjalnie) kilometrażu w tym planie.
Norrie ma takie założenia. Np w środę, piątek, niedzielę "robisz kilometry" a w inne dni akcenty - oczywiście po rozgrzewce. Wg niego nie jest ważne, żebyś w te "akcentowe dni" robił kilometraż. On nie zakłada (przynajmniej oficjalnie) kilometrażu w tym planie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Dziekuje Redakcji za odpowiedzmario36 pisze:....Myślę, że Gary jest najbardziej reprezentatywny dla większości ambitnych biegaczy. Potrafi pogodzić swoją pracę, rodzinę i inne życiowe wydarzenia ze swoimi 40 - 60 milami tygodniowo (64 – 97km)....
PS dalem ciala ten cytat byl z artykulu ale autorstwa GregaMCMillana Mea culpa
w sumie odpowiada mi takie podejscie tego planu mniej biegania dluzszych wybiegan a skupienie sie na szybkosci bo z tym roznie u mnie ...musze poglowkowac

- JaToJa102
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 52:01
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... w=previous
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
na miarę twoich możliwości.
w zamierzeniu jest to chyba fartlek z określonym tempem, robionym bez odpoczynku - odpoczywasz podczas pokonywania krótszego odcinka
w zamierzeniu jest to chyba fartlek z określonym tempem, robionym bez odpoczynku - odpoczywasz podczas pokonywania krótszego odcinka
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…