Komentarz do artykułu Wakacyjny przegląd biegów

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PKO
Krzychair
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

coś pięknego - dzięki bieganie.pl!!!
można sobie teraz coś zaplanować.
[url=http://runmania.com/rlog/?u=Krzychair][img]http://runmania.com/f/52f975dbb143fc8d7cda527e035d7e59.gif[/img][/url]
KRZYSIEKBIEGA
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31.16
Życiówka w maratonie: 2:23;47

Nieprzeczytany post

Widze błąd
"5 sierpnia Ciechanów 15 km

Ponadto nie trzeba być uczestnikiem biegu Katorżnika żeby wystartować w Mistrzostwach Polski w biegu tyłem-warunkiem jest uiszczenie opłaty startowej w wysokości 100PLN(tak jak wszyscy uczestnicy biegu Katorżnika)
Żyje po to, by biegać
Gerard
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Brakuje informacji o Maratonie Juranda w Szczytnie (19 lipca). Impreza w miarę kameralna (pewnie 100 osób), ale trasa posiada atest i poprowadzona jest pięknymi drogami Warmii.
-----------------------------------------------------
Pozdrawiam,
Gerard
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

KRZYSIEKBIEGA pisze:
Widze błąd
"5 sierpnia Ciechanów 15 km
Ciechanów miał być w lipcu - wiem, bo sama w nim startowałam. Mam nadzieję, że już poprawione.

Ponadto nie trzeba być uczestnikiem biegu Katorżnika żeby wystartować w Mistrzostwach Polski w biegu tyłem-warunkiem jest uiszczenie opłaty startowej w wysokości 100PLN(tak jak wszyscy uczestnicy biegu Katorżnika)
Szczerze mówiąc, tego punktu regulaminu nie mogłam zrozumieć, i wydało mi się to dziwne, ale wyraźnie tak było napisane, że warunkiem dopuszczenia do Biegu Tyłem jest uczestnictwo w Biegu Katorżnika. Jutro wczytam się dokładniej.
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Gerard pisze:Brakuje informacji o Maratonie Juranda w Szczytnie (19 lipca). Impreza w miarę kameralna (pewnie 100 osób), ale trasa posiada atest i poprowadzona jest pięknymi drogami Warmii.
O Jurandzie bieżących informacji, w momencie redagowania artykułu, nie znalazłam - nie było go jeszcze wówczas w kalendarzu.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ