Komentarz do artykułu Subiektywny Przegląd Wiosennych Imprez

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

sobek pisze:zapraszam, zapraszam, zarówno na maraton jak i do Arturówka na Bieg Świętojański :)
O, tak, do tego waszego Arturówka to muszę kiedyś zawitać, Janek i Krzysiek robią Wam niezłą reklamę :nienie: .
PKO
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hmmm, Toruń "ładne miasto " to zbyt pejoratywne określenie, Toruń to przepiękne miasto hanzeatyckie, studiowałem w nim i mieszkałem jakiś czas, maraton w tym roku w grodzie Kopernika będzie wydarzeniem wiosny, zapraszam i polecam gorąco, bardzo dobry termin na wiosenny maraton

super artykuł Beata :oczko:
Tomek
misiek12345
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Znalazłem mały błąd: Start biegu na 5 km w Gorlickim Biegu Naftowym jest w Kobylance, a nie w Kobylanach :bleble:. Wiem, bo mieszkam w tych okolicach (10 km od Gorlic). Ale ogólnie to gratuluję świetnego artykułu, dzięki Tobie dowiedziałem się, że taki bieg jest w ogóle w mojej okolicy organizowany.
Przy okazji pozdrawiam Wojtka i jeszcze raz przepraszam za zawracanie głowy; w końcu rejestracja się udała (taki mały OT :bum: ).
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

:) - no to przez tą pomyłkę masz teraz dwa loginy.
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:hmmm, Toruń "ładne miasto " to zbyt pejoratywne określenie, Toruń to przepiękne miasto hanzeatyckie,
Tak, tak, wiem, ale nie lubię nadmiernie słodzić :oczko: .

Dziękuję za wszystkie uwagi, i cieszę się, że artykuł się podoba. Przepraszam też za drobne pomyłki, zwłaszcza te w nazwach, ale pomyłki czasem trafiają się też w źródłach, z których czerpałam informacje.
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie wiem czy czas juz na to najwyzszy ale orgowie powinni zachwalac swoje imprezy na innych biegach masowych , ktore ciesza sie najwieksza frekwencja .

Uczestniczenie w takim biegu to znakomita mozliwosc do poznania regionu . Mozna pozniej przyjechac tam na wczasy z rodzina , polecic znajomym , znalezc atrakcyjna prace lub szkole .

Dlatego orgowie powinni sie zwracac do swych urzedow macierzystych z prosba o wsparcie , rozwiniecie strony internetowej itp .

My , redakcja Bieganie.pl ,czekamy tez na osobiste zaproszenia w Wasze rejony , szczegolnie te mniej znane .
Czy Szklarska Poreba jest jedynym wymarzonym miejscem do treningow ?

A przykladowo okolice Szczytna ? - Pasym ?
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

wojtek pisze:Dlatego orgowie powinni sie zwracac do swych urzedow macierzystych z prosba o wsparcie , rozwiniecie strony internetowej itp .
Promocja regionu poprzez bieganie - jak najbardziej, ale sens tego trzeba zrozumieć, a władze często nie rozumieją.
Przy okazji inna sprawa, nad którą się zastanawiam - na mapie Polski są takie białe biegowo plamy. Niewiele, ale są. Taką plamą jest pd-wsch Polska, która ze względów rodzinnych znam dobrze. Lublin, Rzeszów, Przemyśl - duże miasta, a jakie są tam imprezy biegowe? Powstał jakiś czas temu maraton i półmaraton rzeszowski, chyba już umarł. Co się dzieje w Lublinie? W Zamościu (poza etapową setką)? W Przemyślu - akurat Przemyśl znam bardzo dobrze, super miasto, fajna lokalizacja, trochę górek, wokół las - dlaczego nic tam się nie odbywa, dlaczego prawie nikt tam nie biega?
A inne miasta - Sanok, Jasło? Krosno - bieg w maju, a co potem?
misiek12345
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Heh, a Gorlice, mniejsze miasto, a sobie radzi :hej:. Taka mała reklama... Cieszy mnie, że coś takiego w ogóle jest w mojej okolicy organizowane. Uważam, że to doskonała promocja miasta i okolicy (Owczary, Sękowa, po drodze kilka cmentarzy z IWŚ; aż szkoda, że bieg ten nie jest prowadzony przez Biecz :ble:). Zapraszam :hej:.
Koza
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kolejna biała plama - Olsztyn. Z tego co pamiętam, w zeszłym roku był tylko bieg na 3km. A w tym roku kalendarz pusty (albo u mnie nie działa...)

http://www.sport.olsztyn.pl/modules.php ... =14&y=2008

Bieg wokół jeziora Krzywego, to by było coś....

Pozdrawiam,
Koza
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ