Próbuje znaleźć odpowiedź na następujące pytanie: Czy ktos z was słyszał, czy w trakcie dotychczasowych przesłuchań zostało zadane pytanie następujące:
JAK ZAREAGOWAŁ LEW RYWIN NA SKIEROWANIE GO PRZEZ WANDĘ RAPACZYŃSKĄ DO ADAMA MICHNIKA ?? PRZECIEZ TO BYŁO ZUPEŁNIE NIELOGICZNE I Z PUNKTU WIDZENIA RYWINA OD RAZU PODEJRZANE !!!!!!!!!!!!
Lew Rywin jest człowiekiem biznesu i jako taki doskonale zdaje sobie sprawę z tego kto w Agorze podejmuje decyzje biznesowe.
Wyrazem tego było, że ze swoją propozycją przyszedł najpierw do Pani Rapaczyńskiej.
Dziwne jest zatem, że zgodził się na rozmowę z Michnikiem.
Gdybym ja był Rywinem, przyszedł do Pani Rapaczyńskiej z propozycją w moim mniemaniu biznesową to gdyby Pani Rapaczyńska powiedziała mi, ze z tą sprawą to ja muszę iść do Michnika - to stuknął bym się w głowę i zapytał:
- A kto tu jest Prezesem w Agorze? I czy tak naprawdę to Adam Michnik rządzi Agorą? Ja nie przychodzę w sprawach artykułu w Gazecie Wyborczej ale z oferta biznesową do Agory wiec co ma do tego Adam Michnik ?????? CO MA DO TEGO ADAM MICHNIK powtarzam? Przeciez to jest Redaktor Naczelny Gazety a nie Członek Zarządu Agory !!!!
Dlatego jest dla mnie ciekawe - JAK ZAREAGOWAŁ LEW RYWIN NA SKIEROWANIE GO PRZEZ RAPACZYŃSKĄ DO MICHNIKA ?? PRZECIEZ TO BYŁO ZUPEŁNIE NIELOGICZNE I Z PUNKTU WIDZENIA RYWINA OD RAZU PODEJRZANE !!!!!!!!!!!!
To dla tych którym znudziły się rozmowy biegowe