Nie biec maratonu

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
przemko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tak wiele mowimy o przyczynach, dla ktorych warto przebiec maraton...

A jakie moga byc przyczyny odlozenia przebiegniecia maratonu? Oczywiscie pomijam zdrowotne, finansowe, rodzinne. I jak leczyc smutek i pustke pozostawiona po tak wielkich nadziejach?

[W pelni swiadomosci i doskonalym zdrowiu/przygotowaniu nie wystartowalem w Poznaniu. Z przyczyn rodzinnych (spodziewamy sie potomka :-) ). Decyzja o odlozeniu startu wiele mnie kosztowala. Ale tez nauczyla wiele. Udowodnila, jak wazne dla mnie jest bieganie. Pol roku przygotowan (po Krakowie) zostalo bez "finiszu", bez zgaszenia swieczki na torcie, bez radosci i medalu. Bez sprawdzenia, jaki zrobilem postep, bez "testu ostatecznego". Teraz dwa tygodnie przerwy, odpoczynku, i przygotawania do kolejnego biegu. Moze to jest lekarstwo...]

ps. troche zakrecone.
przemko
PKO
Awatar użytkownika
Puman
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

może i zakręcone, ale szczere i dające wiele do myslenia
Awatar użytkownika
Dwarf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tez przygotowywalem sie dlugo na Poznan. mail to byc pierwszy maraton. Zawiodlo zdrowie. Jakos znioslem to psychicznie. Biegnie sie dalej. Sprobuje wystartowac w Warszawie.
Glowa do gory Przemko - przygotowania nie poszly na marne. Poza tym same przygotowania mimo czesto duzego wysilku sa w gruncie rzeczy przyjemne.
Dwarf
Awatar użytkownika
PiotrP
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Lacze sie z Wami chlopaki w bolu! Moja przygoda z bieganiem zaczela sie na wiosne tego roku. Dzieki wszystkim piszacym w internecie o swojej pasji  oraz mojemu powolnemu trenigowi zaczelem wogole biegac.  Pozniej wybralem sie do Debna, aby zobaczyc tych najlepszych w Polsce. Wzielem udzial w biegu na 10 , 15, 21 km itd. Uwierzylem w siebie i  jesienia chcialem zakonczyc   rok maratonem.  Niestety przeziembienie mnie powalilo. Mimo choroby  pojechalem i bylem kibicem. Moja przygoda z bieganiem , mam nadzieje, bedzie jeszcze trwala,  wiec kiedys  przebiegne 42.195 m.
Piotr
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ