bieganie zniszczyło jej zdrowie...
-
- Zaprawiony W Bojach
podobnie jak w przypadku dupka, tutaj też chyba zawiodło czytanie ze zrozumieniem.
- natny
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: 4:09:41
mhh...robią z ludzi nie wiadomo kogo. Aczkolwiek trochę prawdy w tym jest. Trochę więcej głupot niestety.
Natomiast tekst nijak nie umywa się do tekstu "dupka"
Natomiast tekst nijak nie umywa się do tekstu "dupka"
"It's not about how good you play. It's about how good you look on a stage"
-
- Zaprawiony W Bojach
i kolejny...
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Troszkę racji w tekście jest. Nie można od razu porywać się na najgłębsze wody. I nie każde kolana wytrzymają betonowe podłoża...
Mój portal rowerowy mtb. Moja strona: tapety na pulpit.
no własnie kolejny, Qba Krause przeczytaj jeszcze raz tekst i mój wpis ze zrozumieniem, zastanów sie, pomyśl, przetraw Tekst jest dlugi i nudny ale moj post to raptem jedno zdanie czego tu mozna nie rozumiec ?
-
- Zaprawiony W Bojach
w tekście jest kilkukrotnie wymienione "bez odpowiednich butów" - reklama jakaś czy co?:) Na koniec powinno być zdanie - po kupnie butów takich i takich wszystkie problemy zniknęły - depresja, problemy z sercem i kolanami , itd
-
- Zaprawiony W Bojach
Co by nie mówić, to bieganie jest mocno kontuzjogenne i te historie raczej nie są zmyślone.
Mnie ostatnio trochę rozśmieszyło badanie, z którego wynikało, że tylko 66% biegaczy nie stosuje nigdy środków przeciwbólowych w celu kontynuacji treningów. Piękny sport
Mnie ostatnio trochę rozśmieszyło badanie, z którego wynikało, że tylko 66% biegaczy nie stosuje nigdy środków przeciwbólowych w celu kontynuacji treningów. Piękny sport
kiss of life (retired)
-
- Zaprawiony W Bojach
wszystko zależy na jakim poziomie można człowieka traktować jako biegacza. Poza tym nie bardzo przemawia do mnie zniszczenie stawów kolanowych przez rok - to nie części zamienne do samochodu typu "podrabianego" jeśli jest sprawny staw bez wcześniejszych stanów chorobowych to nie wydaje mi się , żeby można go tak łatwo wykończyć. Jeśli ktoś jest otyły to też nie nastąpiło to z niedzieli na poniedziałek i kolana miały czas żeby przystosować się do większego obciążenia. Naciągana opowieść.
Najbardziej smiesza mnie takie teksty osob, ktore bija z piety w totalnie nieodpowiednim obuwiu az milo a potem narzekaja na stawy.