Komentarz do artykułu Burza o całuśne zdjęcie
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Burza o całuśne zdjęcie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy naprawdę na portalu biegowym trzeba zajmować się takim tabloidowym tematem? Media nakręcają coś, czego tak naprawdę nie ma, a wartość informacyjna takiego bicia piany jest minimalna.
Aby tylko nogi nieśli...
-
- Wyga
Nie tak dawno, trwały dyskusje na temat tego, czy na tym portalu można i warto wspomnieć o sukcesach polskich lekkoatletów, którzy nie są biegaczami. Czcigodny redaktor przekonywał, że portal ma w nazwie "bieganie", a nie skakanie i rzucanie, czy tfu tfu pchanie. Widzę jednak, że się rozwijacie, tylko nie wiem czy w dobrym kierunku ....
Kto nie był buntownikiem za młodu ten będzie świnią na starość.
- xrazowy
- Wyga
- Życiówka na 10k: 35:20
- Życiówka w maratonie: 2:53
- Kontakt:
jang: jakby się dało to bym normalnie kliknął [lubię to] pod twoim postem
- puella
- Zaprawiony W Bojach
Moim zdaniem artykuł jest potrzebny i właśnie zwraca uwagę na to,ze media zamiast komentować występy lekkoatletów skupiają sie na tej sytuacji, która jest przeznaczona, co widać na nagraniu.
Chyba jako jedyny portal i medium zwróciliśmy na to uwagę. Temat dotyczy biegaczek, ale aby go zrozumieć, trzeba było przywołać Emme Green oraz Yelene Isinbayeva - więc nie rozumiem oburzenia Kitler.
Pozdrawiam
autorka artykułu
Chyba jako jedyny portal i medium zwróciliśmy na to uwagę. Temat dotyczy biegaczek, ale aby go zrozumieć, trzeba było przywołać Emme Green oraz Yelene Isinbayeva - więc nie rozumiem oburzenia Kitler.
Pozdrawiam
autorka artykułu
Ostatnio zmieniony 21 sie 2013, 22:49 przez puella, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dopiero teraz zobaczyłem na YT. Pogratulować fotografowi: osiągnięcie porównywalne do zdjęcia Bolta na tle pioruna. Teraz już wiem, dlaczego wszystkie relacje na ten temat ilustrowane były zdjęciem a nie nagraniem wideo.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53
Przy tego typu "normalnych" ustawach, bieg z formułą rzeźnika z opcją trzymania się za ręce... groziłby poważną sankcją karną. I to nie ze strony organizatora czy GOPRU.
W takich tematach nie chodzi o wartości informacyjne. To ewidentnie sprawka gejowskiego, portalowego lobbby... Admin jest pedałem!
W takich tematach nie chodzi o wartości informacyjne. To ewidentnie sprawka gejowskiego, portalowego lobbby... Admin jest pedałem!
-
- Zaprawiony W Bojach
eeee, czepiacie się. Każdy art. na bieganie.pl musi być kandydatem do Pulitzera? Pewnie, że głupi temat, ale czasem lepiej coś napisać niż nic. To podtrzymuje zainteresowanie portalem. Przejrzałem, uśmiałem się zjang pisze:Czy naprawdę na portalu biegowym trzeba zajmować się takim tabloidowym tematem? Media nakręcają coś, czego tak naprawdę nie ma, a wartość informacyjna takiego bicia piany jest minimalna.
i jest gites po treningu.blink pisze:... To ewidentnie sprawka gejowskiego, portalowego lobbby... Admin jest pedałem!
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
artykułu nie czytałem, ale fotka mi się podoba. bardzo mi się podoba. a jeżeli się którymś chłopakom nie podoba, to znaczy że są gejami (tylko niekoniecznie o tym jeszcze wiedzą)
marek240 & jang - pod prysznic ze mną nie właźcie
marek240 & jang - pod prysznic ze mną nie właźcie
Go Hard Or Go Home
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
To temat wielowątkowy. To czym zajmują sie media to jedno. A to czy w kraju jest ustawa zakazująca homoseksualizmu to drugie. To może dotyczyć skoczków, miotaczy i biegaczy, może dotyczyć każdego, choc to akurat temat pozasportowy.
Natomiast to, że IAAF domaga sie zmycia paznokci czyli ingeruje w prywatne kwestie zawodniczki to trzecie i to jest jakiś absurd.
Natomiast to, że IAAF domaga sie zmycia paznokci czyli ingeruje w prywatne kwestie zawodniczki to trzecie i to jest jakiś absurd.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
O kurcze, no rzeczywiscie, wtopa, sorry. Na obronę Oli powiem tylko, że Ola rodziła sie chyba juz dwie lub nawet trzy ekipy pózniej, czyli za Gorbaczowa a może nawet Jelcyna.