Komentarz do artykułu Burza o całuśne zdjęcie

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Skomentuj artykuł Burza o całuśne zdjęcie
New Balance but biegowy
marek240
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 41:16
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jedyna normalna i słuszna ustawa. Brawo dla Rosjan przynajmniej ten świat nie zdziczeje jeszcze bardziej.
jang
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Czy naprawdę na portalu biegowym trzeba zajmować się takim tabloidowym tematem? Media nakręcają coś, czego tak naprawdę nie ma, a wartość informacyjna takiego bicia piany jest minimalna.
Aby tylko nogi nieśli...
kitler
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nie tak dawno, trwały dyskusje na temat tego, czy na tym portalu można i warto wspomnieć o sukcesach polskich lekkoatletów, którzy nie są biegaczami. Czcigodny redaktor przekonywał, że portal ma w nazwie "bieganie", a nie skakanie i rzucanie, czy tfu tfu pchanie. Widzę jednak, że się rozwijacie, tylko nie wiem czy w dobrym kierunku ....
Kto nie był buntownikiem za młodu ten będzie świnią na starość.
Awatar użytkownika
xrazowy
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 35:20
Życiówka w maratonie: 2:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jang: jakby się dało to bym normalnie kliknął [lubię to] pod twoim postem ;)
Awatar użytkownika
puella
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Moim zdaniem artykuł jest potrzebny i właśnie zwraca uwagę na to,ze media zamiast komentować występy lekkoatletów skupiają sie na tej sytuacji, która jest przeznaczona, co widać na nagraniu.

Chyba jako jedyny portal i medium zwróciliśmy na to uwagę. Temat dotyczy biegaczek, ale aby go zrozumieć, trzeba było przywołać Emme Green oraz Yelene Isinbayeva - więc nie rozumiem oburzenia Kitler.

Pozdrawiam

autorka artykułu
Ostatnio zmieniony 21 sie 2013, 22:49 przez puella, łącznie zmieniany 1 raz.
Aleksandra Szmigiel

BLONDYNKA JEDZIE DO KENII
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dopiero teraz zobaczyłem na YT. Pogratulować fotografowi: osiągnięcie porównywalne do zdjęcia Bolta na tle pioruna. Teraz już wiem, dlaczego wszystkie relacje na ten temat ilustrowane były zdjęciem a nie nagraniem wideo.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
andy86
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 54m07s

Nieprzeczytany post

Skoro homoseksualizm jest taki "normalny", to po co go manifestować, oraz po co się z nim obnosić? Także lajkuje jang'a :)
blink
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53

Nieprzeczytany post

Przy tego typu "normalnych" ustawach, bieg z formułą rzeźnika z opcją trzymania się za ręce... groziłby poważną sankcją karną. I to nie ze strony organizatora czy GOPRU.

W takich tematach nie chodzi o wartości informacyjne. To ewidentnie sprawka gejowskiego, portalowego lobbby... Admin jest pedałem! :taktak:
Każdy pije według własnego pragnienia...

Obrazek
kitler
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

"Oburzenie" ? Niby dziennikarze - humaniści, używają słów, których najwidoczniej nie rozumieją. Ja po prostu się dziwię :)
Kto nie był buntownikiem za młodu ten będzie świnią na starość.
infomsp
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jang pisze:Czy naprawdę na portalu biegowym trzeba zajmować się takim tabloidowym tematem? Media nakręcają coś, czego tak naprawdę nie ma, a wartość informacyjna takiego bicia piany jest minimalna.
eeee, czepiacie się. Każdy art. na bieganie.pl musi być kandydatem do Pulitzera? Pewnie, że głupi temat, ale czasem lepiej coś napisać niż nic. To podtrzymuje zainteresowanie portalem. Przejrzałem, uśmiałem się z
blink pisze:... To ewidentnie sprawka gejowskiego, portalowego lobbby... Admin jest pedałem! :taktak:
i jest gites po treningu. :)
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

artykułu nie czytałem, ale fotka mi się podoba. bardzo mi się podoba. a jeżeli się którymś chłopakom nie podoba, to znaczy że są gejami (tylko niekoniecznie o tym jeszcze wiedzą) :hej:
marek240 & jang - pod prysznic ze mną nie właźcie :spoczko:
Go Hard Or Go Home
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

To temat wielowątkowy. To czym zajmują sie media to jedno. A to czy w kraju jest ustawa zakazująca homoseksualizmu to drugie. To może dotyczyć skoczków, miotaczy i biegaczy, może dotyczyć każdego, choc to akurat temat pozasportowy.
Natomiast to, że IAAF domaga sie zmycia paznokci czyli ingeruje w prywatne kwestie zawodniczki to trzecie i to jest jakiś absurd.
DeeL
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

A dla młodzieży, na ostatnich zdjęciach to nie Chruszczow tylko Breżniew.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

O kurcze, no rzeczywiscie, wtopa, sorry. Na obronę Oli powiem tylko, że Ola rodziła sie chyba juz dwie lub nawet trzy ekipy pózniej, czyli za Gorbaczowa a może nawet Jelcyna.
ODPOWIEDZ