Witam szukam motta na tatuaż

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
agayak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam biegam już od dziecka i chcę sobie zrobić tatuaż związany z bieganiem, szukam motta które chciałabym umieścić w moim tatuażu POMOŻECIE ;)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kulawy pies
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: słaba
Życiówka w maratonie: megasłaba

Nieprzeczytany post

"Słowo ciałem się stało"?

zdrówko
mastering the art of losing. even more.
Sarmatianna
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Nie idźcie tą drogą.

A jeśli decyzja w trakcie proszę o wzięcie pod uwagę faktu, że wszystkie tatuaże się amortyzują po 15 -18 latach wymagają remontu albo usunięcia co jest kosztowne i boli jak cholera.
Earl Grey
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

"O jeden krok za daleko"?

;)
Pozdrawiam,

Tomek
Mar.co
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sarmatianna pisze:Nie idźcie tą drogą.

A jeśli decyzja w trakcie proszę o wzięcie pod uwagę faktu, że wszystkie tatuaże się amortyzują po 15 -18 latach wymagają remontu albo usunięcia co jest kosztowne i boli jak cholera.
:)

Mam kilka tatuaży z czego jeden ma 15 lat i nic takiego nie zaobserwowałem, nadal bardzo wyraźny. Nigdy nie żałowałem, że je zrobiłem, mam wiecej znajomych z tatoo niż bez nich i raczej nikt nie ma z tym problemu.

Wpisz w google : runners + tatoo, sporo tego wyskoczy. Mi się podoba zwykły XXVI.II - dystans maratoński w milach, fajnie na nodze wygląda, po koniec roku chce sobie taki sprawić.
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

"Poproszę pół bułki"
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

Zupełnie nie rozumiem niektórych ludzi, chociaż bieganie jest moją pasją.
krunner
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sarmatianna pisze:Nie idźcie tą drogą.

Jak mały tatuaż, to i koszt remontu mały. A jak decyzja przemyślana, to nic nie trzeba usuwać.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
hassy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ruuuuunnnn, Forreesssttt, RUUUUNNNNNN......
Awatar użytkownika
Anja.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1'02'46

Nieprzeczytany post

agayak, a miejsce na tatuaż wybrałaś? To dziadostwo ma to do siebie, ze im więcej na nie patrzysz tym bardziej się nudzi - żeby sie za szybko nie zamortyzowało, polecam wybrać miejsce w którym nie będzie się rzucać w oczy :bum:
Od chyba 10 lat mam sporego tribala tam gdzie kończą się plecy a jeszcze nie zaczyna siedzenie :bum: i to jest super wybór bo:
1. jeszcze mi się nie opatrzył :)
2. jak przytyje, to na pewno nie "tam" więc mi się nie "rozejdzie"
3. nie widać go na co dzień -> 3a) jest tylko dla wybranych 3b) w moim zawodzie nie wypada paradować z dziarą na widoku

NIe wiem ile masz lat, ale przemyśl to dobrze i moze odczekaj?? Do tatuazu trzeba dojrzec. Jak miałam 16 lat dałabym się pokroić za delfinka na kostce - dzizas, dobrze ze wtedy nie miałam kasy :spoczko:

Przemyśl to sobie dobrze pls :))
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Anja. pisze:To dziadostwo ma to do siebie, ze im więcej na nie patrzysz tym bardziej się nudzi - żeby sie za szybko nie zamortyzowało, polecam wybrać miejsce w którym nie będzie się rzucać w oczy :bum:
Aż tak źle nie jest - zresztą co to za fun mieć tatuaż, którego nie można za bardzo zobaczyć (np. bez lustra ;) ).
A punkt 3b jest bardzo ważny - trzeba myśleć przyszłościowo i zrobić sobie w takim miejscu, żeby móc pracować w każdym zawodzie.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
STI
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Sarmatianna pisze:A jeśli decyzja w trakcie proszę o wzięcie pod uwagę faktu, że wszystkie tatuaże się amortyzują(...)
Co się robią?
Żeby biegać, trzeba biegać.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie wrzucasz w koszty od razu tylko amortyzujesz przez lata.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wikipedia pisze:Amortyzacja jest kosztem niepieniężnym (to znaczy nie pociąga za sobą wydatków w bieżącym okresie). Jest także źródłem finansowania inwestycji restytucyjnych. Z pomocą amortyzacji nakłady na zakup czy wytworzenie środka trwałego są stopniowo zaliczane w koszty poszczególnych okresów, co pozwala (przynajmniej teoretycznie) zgromadzić fundusze na zakup nowych środków trwałych po całkowitym zamortyzowaniu starych.
Więc tatuaże co roztropniejszych posiadaczy może się i amortyzują...
"Tyle mamy oszczędności, ile mamy na koncie" ;-)
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Anja. pisze:przemyśl to dobrze i moze odczekaj?? Do tatuazu trzeba dojrzec. Jak miałam 16 lat dałabym się pokroić za delfinka na kostce - dzizas, dobrze ze wtedy nie miałam kasy
Ja chciałam słoneczko wokół pępka :hahaha:
o
ODPOWIEDZ