http://www.youtube.com/watch?v=HE2vn95Jr4c&NR=1
Moze jakis polmaraton Pudzian pobiegnie, ludzie go znaja to i promocja biegania bedzie

o tym mało kto wie, ale trzeba przyznać, że Pudzian jest bardzo medialną osobą i przyciąga tłumy..F@E pisze:koleś ma łeb na karku...
oj, wcale bym się nie zdziwił! Gość jak coś sobie ubzdura to to osiąga, myślę, że i do maratonu mógłby się przygotować, dajcie mu tylko odpowiednią kasę!piter82 pisze:jak Pudzian pobiegnie maraton to ja pobiegnę w Ultramaratonie hehe czyli to mało prawdopodobne
No Mariusz już tańczył, gotował (lub gotuje), oczywiście z powodzeniem tachał ciężary, bije się to czemu by nie mógł Mariusz biegaćjacuś pisze:oj, wcale bym się nie zdziwił! Gość jak coś sobie ubzdura to to osiąga, myślę, że i do maratonu mógłby się przygotować, dajcie mu tylko odpowiednią kasę!piter82 pisze:jak Pudzian pobiegnie maraton to ja pobiegnę w Ultramaratonie hehe czyli to mało prawdopodobne
a skąd ta pewność?tox123 pisze:on jest chodząca reklama sterydów
piter82 pisze:jak Pudzian pobiegnie maraton to ja pobiegnę w Ultramaratonie hehe czyli to mało prawdopodobne
Tu to już przesadziłeś, bo jak na razie te jego "walki" (a raczej jego przeciwnicy) to są tyle warte że ... ehhh ... szkoda gadać. A ten ostatni wieloryb, z którym niby "walczył" ... no cóż ... najwyraźniej facet po zderzeniu z Silvą do tej pory nie może odbudować swojego ego i stąd ten cyrk.mszary pisze:...chciał walczyć - idzie mu świetnie...
no ale słuchaj, tak zaczynał absolutnie każdy zawodowiec...ARES pisze:Tu to już przesadziłeś, bo jak na razie te jego "walki" (a raczej jego przeciwnicy) to są tyle warte że ... ehhh ... szkoda gadać. A ten ostatni wieloryb, z którym niby "walczył" ... no cóż ... najwyraźniej facet po zderzeniu z Silvą do tej pory nie może odbudować swojego ego i stąd ten cyrk.mszary pisze:...chciał walczyć - idzie mu świetnie...