EURO 2008

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
vrs
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

tomasz pisze:Mnie dziwi jedno - ciągła krytyka „fachowców” skierowana pod adresem naszej reprezentacji. Z psutego to i Salomon nie naleje. Mamy słabą reprezentację - owszem, ale kibic, a przede wszystkim Polak, powinien kibicować i wspierać naszych.
Dla mnie to jest smutne, że większość potrafi tylko krytykować.
Nie ma nic gorszego jak wyśmiewanie się ze sportowca, że jest słabszy od innych. Żal i wstyd mi za takich Polaków.
Dokładnie tak, a ja tam wierzę że z Chorwacją wygramy, a może Niemcy przegrają z Austrią... Niewiele brakowało a w 15 min strzelili by nam 5 goli może z Niemcami im się uda :hej:
Michał

10km 58'03'' - 2009-10-04 -> 52'01'' - 2009-11-11
Teraz dopiero się zacznie...
PKO
tomasz

Nieprzeczytany post

MaciekM pisze:tomasz, nie chcę się czepiać, ale napisałeś, że nie ma nic gorszego niż wyśmiewanie słabszego od innych sportowca, a swojego posta kończysz wyśmiewaniem wysp owczych... Wiem, że jestem czepialski ;), ale...
Przepraszam, chciałem tylko jaskrawo zarysować problem. Nie uważam, że Wyspy Owcze to patałachy, ale poziom piłkarski mają słabiutki - to oczywiste. Nie nabijam się z nich, tylko chciałem dać do zrozumienia, że najgorszym również należy się sprawiedliwość.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2008, 15:40 przez tomasz, łącznie zmieniany 2 razy.
77Mirek
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na jakiego sędziego się trafi. Przy takim sędziowaniu na na Euro 2012 na pewno Ukraina albo Polska wyjdą z grupy. :smutek: :

Ps A poza tym też zgadzam się z Tomaszem.
tomasz

Nieprzeczytany post

A teraz pytanie z innej beczki.
Słyszeliście podczas meczu, że NASA wymyśliła sposób testowania zawodnika w 2s? Wiecie coś więcej?
Browser
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Słyszałem ale to nie było 2 sekundy tylko 3,5 minuty. ale komentarot nie mogłnic więcej powiedzieć bo to maja tylko skzoleniowcy i NAŚA i to zastrzezone jest :D MHm już to widze:D
gg 3305061
tomasz

Nieprzeczytany post

Ups - trochę przesadziłem.
Więc 3,5 minuty. Ciekawe o co chodzi :niewiem:
Awatar użytkownika
marsowa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

wojtek pisze:Jest prosta recepta na poprawe .

Wysylamy Kaczynskiego do Afryki z plikiem formularzy na obywatelstwo .
Tylko szybko. Od 2012 roku mają być ograniczenia w liczbie naturalizowanych graczy.
Awatar użytkownika
Fist
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ten bajer z NASA to chyba na razie wersja beta bo podobno nasi byli tym testowani... Nasi holenderscy fizjolodzy sa gorsi od Anglika w Austrii??

Sędzia fakt zepsuł sprawę bo Austriak był przytrzymywany ale upadł dopiero jak nie miał szans na dojście do piłki..
Z tym że jeśli myślimy o ćwierćfinale to z takimi ogórkami jak Austria powinniśmy spokojnie wygrać 2:0, tymczasem nasz atak nie istnieje.
Smolarek przez 3h turnieju dotknął piłki może 4 razy, Krzynówek 20 strzałów w trybuny z czego w 17 przypadkach powinien rozgrywać.

Jeśli ktoś sądzi że Dudka w tej sytuacji w polu karnym Austrii niepotzrebnie podawał myli się. Ten chłopak nie umie przyjąć piłki...

Mamy reprezentacje jaka mamy i tak czy siak bede im kibicowal zawsze,ale za złe wsytepy piłkarzy sie krytykuje wszędzie na świecie, po meczu oczywiście, bo w trakcie zawodów polscy kibice są rewelacyjni
Mateusz
Dare for more!
tomasz

Nieprzeczytany post

Buffon ratuje Italię.
Rumunia była tak blisko od sprawienia sensacji...
Awatar użytkownika
michał91
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kolejny sędzia by mecz zawalił :hej:
Włochom nie uznano prawidłowo zdobytej bramki :grr:
bład za błedem popełniają ci sędziowie kiedyś na EURO 2000 było coś takiego że przy kontrowersyjnych sytuacjach asystenci rozpatrywali dane akcje teraz niestety tego nie ma...
GG:1702523
tomasz

Nieprzeczytany post

Dopóki nie będzie monitoringu takie szopki będą cały czas.
Karnego też według mnie nie było.

- - -

Holandia gra pięknie.
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

No, teraz dostaliśmy baty od drugiej reprezentacji Chorwacji. Wstyd. Słucham właśnie komentarzy na Polsacie i Borek z Kołtoniem mówią o tym, że miał być finał, a było mistrzostwo świata w zachwalaniu bezwartościowych graczy przed Euro.

Już nawet nie będę pisał o tym, że miałem rację... ; ) Panowie, po prostu zamiast oglądać tych żałosnych kopaczy z żelem we włosach, skupmy się na zawodach lekkoatletycznych, prawdziwym sporcie. W nim mamy zawodników (i zawodniczki) prezentujących wysoki poziom.

Tu nawet nie ma czego komentować, tak żałosnym widowiskiem były te trzy 90-minutowe kopaniny wykonane przez naszych "graczy".
vrs
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No cóż, jak się nie ma czym grać to i trener nie pomoże. Gdyby zamiast tych naszych gwiazd wpuścić młodziaków to przynajmniej walczyliby do końca. Nic mnie bardziej nie wnerwia jak odpuszczanie meczu przed końcem. Ja nigdy nie odpuszczam :grr:
Michał

10km 58'03'' - 2009-10-04 -> 52'01'' - 2009-11-11
Teraz dopiero się zacznie...
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

O co te zale ?
Sa druzyny w turnieju , ktore z przyjemnoscia sie oglada , bez nerwow i straty czasu .
Przyklad Polski swiadczy o tym jak nie zawsze warto wpychac sie na sile do zawodow , gdzie kroluja o wiele lepsi .

Podobnie z awansem na olimpiade .
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

uwaga , wkładam kij w mrowisko - piłka nożna to plebejska gra :bum:

a tak a propos naszych kopaczy to "z gówna bicza nie ukręcisz", są poprostu bardzo, bardzo słabi

a najbardziej irytuje mnie ten nadmuchany do nienaturalnych rozmiarów balon przed turniejem, że jest dobrze a będzie jeszcze lepiej

znów polscy kibice dali się nabrać na marketingowe chwyty mediów, który to już raz z kolei

królowa jest tylko jedna... :oczko:
Tomek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ