also null bock Phase..... Herr Kledzik???
Dalczego ta cala rozmowa znowu o fecie...
Ja jestem absolutnie rozczarowany z twoich postepow, pamietamtwoje zaangazowanie i energie.
Poprzez dysorientacje odczules na wlasnej skorze -> bieganie jako forma odchudzania sie jest bardziej efektywna niz inne :-p
Postawiles pytanie swego czasu dlaczego jestem taki powolny....mysle ze teraz to jest jasne: falszywy trening (przypuszczam zle Trainingsherzbereiche), za dieta..... i nie odpowiedni przyjaciele.... ktorzy obojetnie co zrobisz przyklaskuja (jest to wynik braku wiedzy, czy zdeterminowanie szuklanie partnera do biegania/zarcia

???!!!)
No tak, uczenie na bledach.....hehehehe
Przed toba jest 1 Miesiac intensywnego treningu.. duzo nie mozesz zmienic, wazne jest aby swoje czasy skorygowal. To jest bitter ale nie przypuszczam aby udalo sie tobie przebiec ponizej 4:15

gdy pisalem Kledzik daj gazu itd.... nie znalem ani twojej wagi (sadzilem ze po tak dlugim czasie masz juz80

), ani czasu z biegu z1/2

((.
Proponuje ja masz ochote:
1. ulubione treningi
2. wage rano
tu na stronie oglaszac.
Poza tym.... ja wylatuje (:-) o boze) tam gdzie jest cieplo..... u mnie spadl wczoraj snieg->jeszcze troche i nabawie sie skandynawskiej choroby, wroce za 3 tyg. ...biore naturalnie tez pc...... z soba