Facet jak facet, ale jaka kobieta by to wytrzymała?Luchen pisze:Bardzo dobrze, że to tylko ironia (która była dość wyraźna w ostatnim poście) , bo żaden facet by tego chyba nie wytrzymałno przynajmniej na dłuższy - małżeński dystans.
Ja też, ja też.jaackaal pisze:Odkopuję temat![]()
Czy ktoś już ten pomysł zrealizował?
Chętnie się zarejestruję
Nie zapominajmy o osobach homoseksualnych.Svolken pisze:niestety proporcje biegacza do biegaczki to jakieś 80 do 20, więc zapowiada się mocny wyścig do szczęścia
Ale dziewczęta też bywają homoseksualneReaktor pisze:Nie zapominajmy o osobach homoseksualnych.Svolken pisze:niestety proporcje biegacza do biegaczki to jakieś 80 do 20, więc zapowiada się mocny wyścig do szczęścia
Nie przeoczyłem tego faktu w swoich kalkulacjach. Jednak nie chciałem (jawnie) jeszcze bardziej zaniżać prawdopodobieństwa znalezienia drugiej połówki przeciwnej płci.Alexia pisze:Ale dziewczęta też bywają homoseksualneReaktor pisze:Nie zapominajmy o osobach homoseksualnych.Svolken pisze:niestety proporcje biegacza do biegaczki to jakieś 80 do 20, więc zapowiada się mocny wyścig do szczęścia
Może być i 80 do 20, ale żeby tu jakieś kobiety i to niezamężne się pojawiły to już by wystarczyłoReaktor pisze:Nie zapominajmy o osobach homoseksualnych.Svolken pisze:niestety proporcje biegacza do biegaczki to jakieś 80 do 20, więc zapowiada się mocny wyścig do szczęścia
wykastrowany kot pisze:Poznam fajną, tolerancyjną, może być nawet grubą, a najlepiej piaskową babeczkę z własnymi butami biegowymi o rozmiarze 43. Kilka par mile widziane![]()
PS Zdjęcia butów proszę przesłać na e-mail
Od przybytku głowa nie boliBawareczka pisze:wykastrowany kot pisze:Poznam fajną, tolerancyjną, może być nawet grubą, a najlepiej piaskową babeczkę z własnymi butami biegowymi o rozmiarze 43. Kilka par mile widziane![]()
PS Zdjęcia butów proszę przesłać na e-maila ja myslalam, ze Ty juz masz zone i dzieci i jestes przeciwny rozwodom