Czemu tak mało kobiet ?

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
kokoszanel86
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 57
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

bo teraz to chyba baby leża na kanapie przed telewizorem z piwem w ręku... role się odwracają <lol> ale ja biegam! :hej:
Nie mogli uwierzyć ze można tak biec bez przyczyny
PKO
airda

Nieprzeczytany post

Zgadzam sie, ze Pan biega zdecydowanie mniej niz Panow. Czesto odnosze takze wrazenie, iz samo bieganie nie sprawia im frajdy. Nie widzialam dotad ani jednej usmiechnietej biegaczki!
Wydaje mi sie, ze powodow tego stanu rzeczy jest wiele, jednak decydujacym bedzie generalna niechec lub niezdolnosc Pan do systematycznego wysilku fizycznego. A jesli juz sie zmusza - glownym motywem jest utrata wagi, a wiadomo, jak krotkotrwaly i slaby jest to motywator.
DeeL
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

airda pisze: Wydaje mi sie, ze powodow tego stanu rzeczy jest wiele, jednak decydujacym bedzie generalna niechec lub niezdolnosc Pan do systematycznego wysilku fizycznego. A jesli juz sie zmusza - glownym motywem jest utrata wagi, a wiadomo, jak krotkotrwaly i slaby jest to motywator.
Airda, nie bądź egoistką :ble: , zachęć inne niewiasty - podaj skuteczne motywacje !

-
Awatar użytkownika
bebej
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A do serialowej charówki przed telewizorem to każda panna potrafi się przekonać - co gorsze, zmuszaja facetów do oglądania. :nienie:
Dalej - w różnym wieku damy jakoś bardzo chętnie i z dużą motywacją różne tańce uskuteczniają ( w domu, na lodzie, na dyskotekach i dancingach) i co gorsza facetów też do tego namawiają. :nienie:
Po sklepach też chodzą i szukają sam nie wiem czego i co gorsze, musimy im asystować. :nienie:
A my biedne robaczki tylko raz poprosilismy o towarzystwo podczas małego rozbieganka 30km i c o ? :orany:
Nie wstyd Wam.
Wojtek W
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A dla mnie to jest proste. Mało kobiet biega bo jak któraś wychodzi to co jakiś czas słyszy od przypadkowych przechodniów "ty laluniu masz ochotę na malutkie pieprzonko?" ewentualnie "ale ty masz tyłek".
Bo wszyscy się dziwią po co ona biega (mówię o takim typowym układzie rodzinnym). Bo dla większości ludzi kobieta ma być ładna i zadbana a facet silny.
Większość facetów woli żeby żona/ narzeczona przyjechała się nim zachwycać, jaki to jest wspaniały a nie biegała razem z nim (bo jeszcze wygra, głupie uczucie przegrać z żoną, fakt). Bo jak już wystartuje i chce sie później wykąpać to nawet jak jest kobiecy prysznic to często jest tam facet który dziwi się że przeszkadza.
Kobiety nie biegają bo tak jest wygodniej facetom (albo dlatego że taka jest polska kultura, łatwo jest chować się za kulturą)
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Odpowiedź na to pytanie znajdziemy w filmie Tomasza Koneckiego i Andrzeja Saramonowicza pt. "TESTOSTERON" :hahaha:
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
airda

Nieprzeczytany post

DeeL pisze: Airda, nie bądź egoistką :ble: , zachęć inne niewiasty - podaj skuteczne motywacje !
Jam poczatkujaca, wiec swiadectwem jeszcze byc nie moge ;)

Ale to szlo jakos tak:
'Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma' :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ