Popieram.cichy70 pisze:Adam, dopełnienie, ok, ale czemu jako wyróżnik ?
zrobiłeś facetowi krzywdę, pisząc tekst w ten sposób.
niech robi co chce, ale żeby gloryfikacja od razu tego co robi ?
Już od początku tekst "spalony"....
Z pewnościa poczytność wrasta "Panie Wynand" , a komentarze rosna wykładniczo.Adam Klein pisze:Daniel o tym nie mówił, ja to napisałem bo to zauważyłem, uznałem , że to dopełnia całości historii.cichy70 pisze:….Na ręku zegarek za 20 tys (TAG Heuer Carrera), na parkingu Porsche za 500 tys, okulary Porsche Design…...
Z pewnością większe - bo samo zebranie funduszy na taka imprezę to już jest mega wyczyn.ASK pisze:Panowie, komentarze na temat zamoznosci bohatera artykulu sa zanujace. Czy gdyby jezdzil starym golfem sprowadzanym z Niemiec i mial zegarek za 20 zl, to jego dokonania bylyby wiecej warte? Kogos tu zazdrosc gryzie o stan posiadania.
No cóż, tutaj mamy odmienne zdanie. Ze sportowego punktu widzenia nie jest to obiektywnie wielki wyczyn. Ale ja to widzę całościowo. Gość w sposób powiedziałbym nawet "bezczelny" podchodzi do realizacji celów o których inni marzą, bo albo ich na to w tym momencie nie stać albo czekają na moment kiedy będą tak wytrenowani że będą mogli pochwalić sie wynikiem.bumbo pisze:żaden wielki wyczyn