Teksty przechodniów podczas biegu

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

a ja dzis bieglam w zawodach i jakis lysy dres kiedy przebbigalam tuz kolo niego zaczal mnie dopingowac na cale gardlo "up up up". Myslalam, ze zawalu dostane tak mnie wystraszyl.
New Balance but biegowy
przepior
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

W piątek jak biegłem do lasku w fabryce mebli kończyła się zmiana i wychodzili ludzie. Idzie kilku młodych kolesi i jeden do pozostałych patrząc na mnie: Twardy koleś. ;-) A jakiś czas temu pozdrawiał mnie trąbiąc kierowca PKSu. :-)
krzysiek222
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

jak ostatnio biegłem koło ogródków działkowych to Gościu do mnie zakrzyknął: Chłopie!!! postaraj się nieco bo szybciej to tu babcie z pudlami na spacerach zapylają!!.. :hahaha:
.. odkrzyknąłem niepyszny że jak nieco potrenuję to też sobie pudla kupię...
...tak to bywa gdy śnieg oczy zasypie to znajomych się nie poznaje.. :hej:
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

ostatnio to wiekszy problem mam z psami niż z tekstami przechodniów.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Svolken pisze:ostatnio to wiekszy problem mam z psami niż z tekstami przechodniów.
No tak, ale to nie jest problem z psami a z ich właścicielami.
Uwielbiam taki tekst "Reksik nie zaczepiaj Pana"...
Reksik zazwyczaj waży na oko ok. 50-65 kg i jest "radosnym" bokserem, dobermanem lub np. rodwailerem, który hasa sobie bez kagańca i smyczy, ku uciesze jego równie radosnego właściciela/właścicielki.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
drwish
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mnie wczoraj usiłował złapać za kostkę taki mały włochaty podobny do szczotki do kurzu (takim się na czubku głowy wiąże czerwone kokardki...). Pańcia była tym szczerze rozbawiona. Ja mniej. W końcu mnie nie ukąsił, ale łapał dzielnie za buta. Moje oburzenie tym bezpardonowym atakiem nie znalazło zrozumienia a wręcz wzbudziło lekki napad agresji słownej z porównywaniem rozmiarów (mojej i szczotki) i nawoływaniem do tolerancji.

Na panów puszczających pitbule, mastify i inne drapieżniki pokrzykuję z daleka dopominając się brania morederców na smycz. Na razie skutkuje.
wszystko co złożone musi się rozpaść
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Uwielbiam taki tekst "Reksik nie zaczepiaj Pana"...

Jeszcze jest jeden taki tekst: On nie gryzie :hahaha:
Awatar użytkownika
asik_zoo
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Jest jeszcze jeden taki tekścik: "Chodź tu!" (do psa). Wypowiadany nieśmiało przez właściciela siedzącego wygodnie na ławce albo stojącego kilkanaście metrów od psa (i ode mnie).

Mam dość przechodzenia do marszu za każdym razem, kiedy mijam puszczonego wolno pitbulla czy amstafa. Kupię sobie gaz na psy. Nie będę zwalniać obok żadnego Burka, a jak któryś będzie miał wobec mnie złe zamiary, to dostanie sprayem po oczach. Kundelków ani owczarków się nie boję, z reguły są za mądre, żeby gonić. Ale z tymi gadzinami nigdy nie wiadomo.
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

O właśnie....jutro będę biegał z gazem.
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wczoraj biegałam słuchając muzyki. I tak się jakoś zamyśliłam, że dopiero po pewnym czasie usłyszałam jakieś szczekanie. No i okazało się, że kawałek przede mną stało jakieś zwierzę, dość silnie wyglądające...Na szczęście odległość była na tyle duża, że spokojnie dokonałam manewru "w tył zwrot", pomaszerowałam i jak zwierzę zeszło z pola widzenia pobiegłam dalej. Całe szczęście, że to szczekanie przebiło się przez moją muzykę, bo marnie by ze mną było :hahaha:
Awatar użytkownika
td0
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

asik_zoo pisze:Jest jeszcze jeden taki tekścik: "Chodź tu!" (do psa). Wypowiadany nieśmiało przez właściciela siedzącego wygodnie na ławce albo stojącego kilkanaście metrów od psa (i ode mnie).

Mam dość przechodzenia do marszu za każdym razem, kiedy mijam puszczonego wolno pitbulla czy amstafa. Kupię sobie gaz na psy. Nie będę zwalniać obok żadnego Burka, a jak któryś będzie miał wobec mnie złe zamiary, to dostanie sprayem po oczach. Kundelków ani owczarków się nie boję, z reguły są za mądre, żeby gonić. Ale z tymi gadzinami nigdy nie wiadomo.
Mnie najbardziej rozbraja tekst: "on chce się tylko bawić"
:) Tomek
Paw3l
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dzisiaj spotkałem straszną kobietę, myślałem że zgłupieje..
Podbiegam do świateł, a ta babka wyglądająca jak ta co broniła krzyża z okularkami mówi do mnie: - No i na co się tak śpieszysz? Podchodzi do mnie i mówi: Zimno nie? A ja: Nieee Ona: Taa, napewno. Zimno jest. Później coś gadała o jakiś dziwnych rzeczach, sam nie rozumiałem. Gdy było zielone pyta się: Idziesz tam? a ja: Biegnę ona: co? taa tobie by się chciało biegać. Ja: Muszę bieć, śpieszę się. Ona: A co do mamusi musisz lecieć? Ja: Nie do tatusia... Ona: Aaaaaaa

Ta babka była na 100% chora psychicznie!
Pozdro, Paw3ł :)

Obrazek
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Paw3l pisze:Dzisiaj spotkałem straszną kobietę, myślałem że zgłupieje..
Podbiegam do świateł, a ta babka wyglądająca jak ta co broniła krzyża z okularkami mówi do mnie: - No i na co się tak śpieszysz? Podchodzi do mnie i mówi: Zimno nie? A ja: Nieee Ona: Taa, napewno. Zimno jest. Później coś gadała o jakiś dziwnych rzeczach, sam nie rozumiałem. Gdy było zielone pyta się: Idziesz tam? a ja: Biegnę ona: co? taa tobie by się chciało biegać. Ja: Muszę bieć, śpieszę się. Ona: A co do mamusi musisz lecieć? Ja: Nie do tatusia... Ona: Aaaaaaa

Ta babka była na 100% chora psychicznie!
A może to taki podryw był, a Ty nie skapowałeś...? :hejhej:
Paw3l
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Co każde zdanie patrzenie się jak chore umysłowo dziecko. Jeszcze ohydna do tego... Wrrr. Zwiewałem od niej jak najszybciej - a też sobię myslałem że pewnie szuka męża i chciała mnie poznać... uff. Jak dobrze, że biegałem :D
Pozdro, Paw3ł :)

Obrazek
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no juz nie narzekajcie tak na te pieski, niektore jak np moj naprawde nie gryza :hahaha: ona tylko lubi za czyms pobiegac a ze sarna czy bazant nie zawsze sie napatoczy to wynajduje mi biegaczy gdzie popadnie. teraz kiedy jest zima naprawde nie ma problemu zeby Was wyniuchac - dzieki niej sie dowiedzialam ze w mojej okolicy biega calkiem spora liczba jak dotad jedynie mezczyzn ...
ja mam to szczescie ze mnie male pieski atakuja. kiedy mijam wlasciciela z psem nawet jesli ten jest uwiazany wole zwolnic bo nigdy nie wiem czego sie spodziewac
ostatnio biegalam wlasnie w sluchawkach. nic nie slyszalam. nagle cos podpowiedzalo mi zeby sie obejrzec za siebie. okazalo sie ze jakis wilczur depcze mi po pietach :szok: po paru minutach udalo mi sie go wyprowadzic w inna uliczke i kiedy juz myslalam ze zainteresowal sie czyms innym zwialam w zakret. pare minut pozniej okazalo sie ze mnie dogania, tym razem probowal tez na mnie skakac, ale widac bylo ze chce sie bawic. powtorzylam trik i postanowilam biec tym razem troche szybciej. udalo sie, po chwili zrezygnowal z poscigu :hahaha:

Paw3l przyznaj sie ze biegles w leginsach i wszystko bedzie jasne :P
ODPOWIEDZ