No to pojechałeśRavS pisze:Można zasięgnąć porady u ludzi którzy uprawiają turystykę pielgrzymkową, oni łącza chodzenie na stopach z chodzeniem na kolanach. Może to jakoś pomaga?
Problem ze stopami
- malvina-pe.pl
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:46:40
- Życiówka w maratonie: 03:55:47
- Kontakt:
- mungo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 3:23:50
- Kontakt:
Ta zasada nie dotyczy Lidla Tam często aż strach wejść na dział mięsny albo warzywny.klosiu pisze:Biegaj np po marketach. Tam jest czysta podłoga.
A tak w ogóle to można założyć gumowe rękawiczki na stopy, albo prezerwatywy...
- Lisciasty
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Gumowe rękawiczki... przecież to się zedrze po 2km, a jak dam jakieś grube to już nie będzie bieganie boso tylko w rękawiczkach, to kompletnie bez sensu
Gdy na rzyci zgolę włoski, jestem piękny, jestem boski!
-
- Stary Wyga
Jest 21 wiek technologia i rynek ma odpowiedź na wszystko
-
- Zaprawiony W Bojach
Niedawno czytałem, że dowodem prawdziwie mistrzowskiego opanowania techniki jest przebiegnięcie po asfalcie maratonu w skarpetkach nie wycierając/wydzierając w nich żadnej dziury. Mnie to przypomina znaną scenę z Karate Kida, gdzie młody bohater jest w stanie z zawiązanymi oczami złapać latającą muchę pałeczkami Więc po prostu się doskonalLisciasty pisze:Gumowe rękawiczki... przecież to się zedrze po 2km, a jak dam jakieś grube to już nie będzie bieganie boso tylko w rękawiczkach, to kompletnie bez sensu
- Lisciasty
- Zaprawiony W Bojach
Hm, ale chyba przy grzebnięciu nie da się uniknąć wytarcia? Czy nie trzeba grzebać, a tylko odbijać się od gleby? :>
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie grzebiesz - nie jesteś bowiem kurą czy innym bażantem To jak Ty biegasz na tego bosaka? Gdybyś na bosaka grzebał - zwłaszcza po czymś twardym już nie mówiąc szorstkim - to byś zapewne po całkiem niedługim dystansie miał bąble (pewnie z przodu stopy, na poduchach, czubkach palców... być może krwawe) i inne przykre niespodzianki. A Tobie tylko brud spędza sen...
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie trzeba grzebać, tak samo jak nie trzeba pić Powerade'a
No, chyba że ktoś musi ...
No, chyba że ktoś musi ...
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Zaprawiony W Bojach
Jeden z moich ukochanych skeczy. I cytat w Twojej stopce też stał się moim ukochanym i szukam Twoich wpisów aby nim się po raz n-ty delektować. Coraz bardziej Cię lubię, Kangoor
P.S. Liściasty, tak patrzę na Twój autoportret pod nickiem... taki ptaszurowaty jakiś... hmmm... może Ty jednak grzebanie masz w naturze?
P.S. Liściasty, tak patrzę na Twój autoportret pod nickiem... taki ptaszurowaty jakiś... hmmm... może Ty jednak grzebanie masz w naturze?
- Lisciasty
- Zaprawiony W Bojach
Eh widzita, dostałem 2 książki imć Skarżyńskiego w prezencie od rodziny i sobie czytam pilnie w wieczory i ranki, a że leszcz ze mnie to jeszcze nie wszytko potrafię wyfiltrować :]