Najpiękniejsza w życiu tęcza

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wczoraj kończąc trening widziałem najpiękniejszą w swoim życiu tęczę. Te poprzednie to były albo nie domalowane, albo jakieś takie mizerne, a ta olbrzymia i wyraźna. Aż przystanąłem z wrażenia i napatrzeć się nie mogłem. Coś przewspaniałego! I pomyśleć, że przed wyjściem na trening zastanawiałem się czy deszcz nie złapie mnie gdzieś w lesie bo chmurzyło się dosyć mocno.

Ach, jak ja lubię biegać... :)
No i co mam tu teraz napisać? ;)
PKO
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mnie wraz z malzanka,cztery lata temu,urzekla PIEKNA  P O D W O J N A  TECZA ! ! ! Zjawisko to ogladalismy ok.10 minut. Po powrocie do domu dlugo "rozpamietywalismy sie" nad pieknem przyrody.Owocem przezyc tamtego dnia jest NAJWSPANIALSZA  POD SLONCEM I WSZYSTKIMI TECZAMI   A N I A   ! ! ! ! ! !
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
Awatar użytkownika
mucherek
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A ja w poniedzialek mialem inne urozmaicenia biegu - dokladnie na final mojej wieczornej przebiezki, w tutejszej restauracji na kamieniolomie zaczal sie pokaz sztucznych ogni. Naprawde konkretny i efektowny, a do tego ja przebiegalem ok. 200 m od miejsca, z ktorego strzelali. Zdecydowanie robilo to wrazenie
Awatar użytkownika
lezan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A czy zauwazyles Byku ze ta druga tecza ma odwrocone kolory?
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cztery lata temu,tak bylem zauroczony ,ze nie zwrocilem na to uwagi.Natomiast w ubieglym roku ogladalem podobne zjawisko [mniej intensywne],i zauwazylem odwrocenie kolorow;-)
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ