Jak to mawiają moi koledzy, biegacze z konkretnymi wynikami, wszystko jest w głowie.
I mają pełną racę. Mówiąc o swoim nieprzygotowaniu mam na myśli, brak wiary w przebiegnięcie maratonu w czasie poniżej 4h. I nie chodzi tu o 3:59 tylko jednak czas bardziej przekonujący z urwaniem jeszcze kilku minut.
Pobiec maraton i się tylko doczłapać w limicie czasu lub zrobić to powyżej 4h uważam za mało satysfakcjonujące. A właściwie za frustrujące i demotywujące. A niestety moja głowa poddaje się po 30 km nawet w sytuacji gdy biegnę w zaplanowanym czasie. Zrobiłem co prawda tylko kilka prób indywidualnie, niejako na treningach bo bałem się blamażu na zawodach. Wyniki jednak idą w świat.
A ubliżam koledze dlatego, że nie ma odwagi otworzyć ryja, że odebrał tylko koszulkę i nie pobiegł a tylko chełpi się gdy określają go od razu maratończykiem.
Ja nie będę tego dementował bo to nie mój staw i nie moje ryby
Czy jest jakiś powód, żeby wystartować w maratonie?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wpiszę tu swoje wyniki gdy:
5k będzie poniżej 1? minut
10k będzie poniżej 4? minut
21k będzie poniżej 1h i ?? minut
42k będzie poniżej 3h i ?? minut
Na razie takich wyników nie ma więc siedzę cicho.
5k będzie poniżej 1? minut
10k będzie poniżej 4? minut
21k będzie poniżej 1h i ?? minut
42k będzie poniżej 3h i ?? minut
Na razie takich wyników nie ma więc siedzę cicho.
- Bacio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:09
- Życiówka w maratonie: 5:12:13
Ja mam koszulkę z Biegu Flagi 5km. Nie biegłem. Mogę nosić?
1. Tu trochę o biegomarszowaniu... www.biegomarsz.pl
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
A Pan ma odwagę żeby koledze powiedzieć to prosto w ów "ryj", czy tylko żale i ból dupy na forum?mondpas pisze:
A ubliżam koledze dlatego, że nie ma odwagi otworzyć ryja, że odebrał tylko koszulkę i nie pobiegł a tylko chełpi się gdy określają go od razu maratończykiem.
-
- Zaprawiony W Bojach
Skoro jesteś nikim, to rzeczywiście masz problem. Może w jakimś innym sporcie, albo dziedzinie życia poszło by ci lepiej i osiągnąłbyś coś, cokolwiek.mondpas pisze:Słuchajcie jest sprawa.
U mnie we wsi jest taki ciul, który zapisał się na maraton poznański i go nie pobiegł ale odebrał koszulkę w pakiecie i teraz szpanuje, że biegł.
...
Ja maratonu nie pobiegłem bo się nie przygotowywałem. Biegam dyszki i półmaratony od dwóch lat ale teraz to ten ciul jest gościem a ja nikim.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas