Do czego są nam potrzebne "życiówki" ?
-
- Zaprawiony W Bojach
Iwan, gratuluje, przyznaj się jednak, czytasz coś skrycie z poleconych pozycji,...
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Za to go nie lubię, to po pierwsze! Pokazał bym mu moje wykresy na SportTracksie to by wymiękł...Ryszard N. pisze:Tak Iwan, zapewne nie czytał. I dobrze, nie strugał też butów, nie wie co to jakieś wymyśle testy i analizy, ma talent.

Po drugie nie lubię go za wyniki. Jak można bez wstydu w tym wieku mieć takie jak on??? Tu ludzie w kwiecie wieku ciężko pracują, czytają, dyskutują... A on? Po chorobie? Po prostu wstyd!
Zaraz koledzy dopowiedzą co o tym myślą!

Niestety...Ryszard N. pisze:Iwan, gratuluje, przyznaj się jednak, czytasz coś skrycie z poleconych pozycji,...
Ostatnio czytam coś o "złotym środku" Arystotelesa. To chyba nie miało wpływu na wynik, bo jestem w połowie lektury. A... może jednak tak? Kto wie...
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
Widzę Iwan że po tamtej odpowiedzi Kulawego wciąż nie możesz się pozbierać
Tydzień minął a w Tobie ciągle to siedzi; może powinieneś wyrzucać to z siebie u psychoterapeuty a niekoniecznie na forum? Jak długo mi za to nie płacą to średnio mi się chce czytać takie niby-ironiczne a w gruncie rzeczy żałosne nawiązania do tamtej dyskusji.

- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
To po co czytasz? Musu nie ma. Bajki Sapkowskiego już ci nie wystarczają?gwynbleidd pisze:Jak długo mi za to nie płacą to średnio mi się chce czytać takie niby-ironiczne a w gruncie rzeczy żałosne nawiązania do tamtej dyskusji.

"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.