Mniej biegania przez pogodę...

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Czemu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Proponuję żebyś kolego Czemu wybrał się od czasu do czasu na stadion lekkoatletyczny i tam sobie pobiegał z innymi biegaczami sobie równymi lub żebyś trochę podenerwował trenujących na pierwszym torze tych, którzy biegają np. 10x 1000m po 4.00/km lub szybciej :lalala:
Powiem, każdy orze jak może. Nie każdy może biegać, a ma zalecenie od lekarza np. ruch na świeżym powietrzu. Ci co truchtają nawet 6min/km, ci co chodzą z kijkami, tak naprawdę nie robią nic złego.
Lepsze moim zdaniem to co oni robią niż ci co tylko obsługują w domu na kanapie pilot od telewizora albo wożą pupę do np. nowo otwartej galerii w mieście po to tylko aby się pokazać (czyt. lansować). :lalala:
Co do stadionu - w moim mieście "Otwartym na sport" - hahahhah, nie ma żadnego stadionu lekkoatletycznego. Na jedynej bieżni, której okrążenie liczy 200m. nie można niestety pobiegać bez zgody szkoły, a szkoła ta zbyt chętna nie jest do wpuszczania kogokolwiek na bieżnie.

Jeżeli chodzi o tych chodzących z kijkami, poniekąd masz racje, ale czy tak trudno jest pobiegać? ;/ Rozumiem tych którzy nie mogą biegać bo kolana, albo coś innego. Ale większość może.

Aha i ja krytykowałem tych co truchtają 6 min/km ? Napisałem przecież że każdy jakoś zaczynał.
PKO
Awatar użytkownika
barte
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Czemu pisze:...a i wkurzają mnie Ci co chodza o kijkach ;p... Rozumiem tych którzy nie mogą biegać bo kolana, albo coś innego. Ale większość może.
no wlasnie wiekszosc nie moze... bieganie, zwlaszcza w pewnym wieku juz nie jest takie oczywiste - wszystko ma swoja cene i fajnie ze jest taki wspomagacz jak kijki.
a nie wkurzaja Cie rowerzysci? przeciez oni tez moga biegac.
wymiana modulu kamery w Samsungu Galaxy S2
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1765679
Foo
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

@Czemu

Ale o czym właściwie chcesz dyskutowac a propos kijkowców ?;) jak sobie chcą o kijkach to niech sobie chodzą. Żyj i daj żyć innym ;)
Awatar użytkownika
Alexia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Midi pisze:Ja mam zupełnie odwrotnie - im bardziej paskudna pogoda, tym bardziej mi się chce biegać :D
Ja mam zupełnie tak samo :)
Teraz biegam ściśle według planu, więc mam mniej swobody. Bywało jednak tak, że nie chciało mi się biegać, albo miałam inne plany, gdy na zewnątrz zaczynała szaleć wichura, albo deszcz. Wtedy szybciutko rewidowałam swoje plany. Wskakiwałam w butki i biegłam przed siebie. Im bardziej mnie wiatr i deszcz wysmagają tym czuję się lepiej ;).
"Ja biegnę beztrosko, bieg biorę za żart
Lecz ci co żartują zostają gdzieś w tyle."

Blog treningowy

Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ