Wywiad z redaktorem naczelnym.

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Zapewne dużo z Was zastanawia sie jak wygląda praca redakcji, jak wygląda ona od węwnatrz. Ile kilemetrów codziennie przebiega nasz szef redakcji? A jakie plany związane z portalem ma Fredzio? Jak powstał portal? Jeśli macie jakiekolwiek pytania, również trudne i dociekliwie piszcie na adres "redakcja(małpa)bieganie.pl do końca marca.
Pretekstem powstania wywiadu jest fakt, że dziś redaktor naczelny obchodzi urodziny! (sto lat stary chłopie)
Ale to tylko jest pretekst...
Wydaję mi się, że jest taka potrzeba aby uzytkownicy mogli sie wypowiedziec na dręczące ich tematy i inne kwestie dotyczące funkcjonowania portalu.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
 właśnie dzięki mojemu umysłowi".
PKO
Awatar użytkownika
Gawron
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dobra mysl :lalala:
Run 4 Fun

Biegam w Joma Carrera VI /
Puma Complete Infinitus
ruh hożuf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No ta zaraz się zacznie: regulamin, kasowanie, moderacja, weganizm, .... ładnie to tak przy urodzinach? :hej:

Sto lat i sto kilometrów tygodniowo bez wysiłku, z okazji urodzin Adamie!
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Dzięki za życzenia. Niestety wszyscy sie na moje urodziny w domu rozchorowali, jakaś grypa żołądkowa.

Co do wywiady, pytań - wg mnie na forum zawsze wszystkim odpowiadam więc nie wiem czy będzie jakieś szczególne zainteresowanie jakimiś "specjalnymi" pytaniami - jesteśmy transparentni. :)
Wojtek W
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ee tam, możesz sie trochę wylansować, opowiedzieć jaki to dobry portal to Bieganie.pl, generalnie ostatnio jest to modne.
Tak w ogóle to serdeczne życzenia, a tak nawiasem to wczoraj Arek Sowa kończył trzydzieści lat, ech, piękny wiek.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ