Prezent dla biegacza

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

osobiście wychodzę z założenia, że książek ( również tych z tematyką stricte biegową ) nigdy za wiele, za 100zł możesz kupić 2-3 fajne tytuły
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ciktik pisze:Nawet więcej jak się poszuka po antykwariatach internetowych lub allegro ;)
a na psychoterapeutę wystarczy?
Go Hard Or Go Home
maly_adas
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Z góry sorry za ewentalne błędy, ale pisze z telefonu ;)

Ja z kolei bym się pokusił o coś mnej praktycznego - jakiś humorystyczny, albo motywujacy wieszak na medale. Na pewno będzie mobilizować do udziału w biegach, a przy tym fajnie wg mnie wygląda. I jest dość oryginalny, bo w wielu sklepach go nie kupisz :)
Zośka
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 55

Nieprzeczytany post

Ja w sprzęt sportowy, nie tylko do biegania, zaopatruje się w angielskim wwwSportDirect.co.uk i uważam, że jest tani i ma sprzęt dobrej jakości. Jeden mankament to przesyłka. Ja od czasu do czasu z koleżanką robię zamówienie hurtowe i przesyłka już tak nie bije po portfelu. Skoro jedziesz do Frankfurtu to może któryś z forumowiczów podpowie Ci jakiś niemiecki odpowiednik tego sklepu.
Polecka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A może dobre słuchawki do biegania, takie zeby nie wypadały z uszu no i żeby dźwięk był ok. Osobiście polecam te polskiej marki audictus model Endorphine
Borys885
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Biegacz ma zawsze strój bardzo kolorowy i o niczym nie zapomina. Ale czy pamięta o swoich stopach? Stopy wiadomo są bardzo narażone na różne odciski, przepocenia czy oparzenia. Dlatego ja swojemu przyjacielowi biegaczowi ostatnio dałam na prezent skarpetki sportowe r e c e n o g i . p l /skarpety-sportowe
Martynxd
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Prezent dla biegacza ma być unikatowy a. jakieś zaje.... buty dla biegania b.voucher na https:// ww w.katalogprezentow. pl/216-nurkowanie nurkowanie c.SPA
ODPOWIEDZ