Czasy na rozne dystanse.

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
JuventinoXx
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich nie jestem zbyt dobry,ale w-fista bierze mnie zawsze na zawody LA,wiec chyba troszke umiem i chcialbym sie podszkolic.
Moze przedstawie czasy prosze sie nie smiac:100m-14,3 300m-0,41 1000m-3:45,no i jezdze czesto na skok w dal:4,49m.
Z czego moge bys chodzby przecietniakiem i odrazu prosze o rozklad treningowy do danej dyscypliny,z gory dzieki.

Dodam,ze mam 160cm wzrostu i 45kg wagi xD
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Vis!ago
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

i odrazu prosze o rozklad treningowy do danej dyscypliny,z gory dzieki.
Ehh łatwo powiedziane. Napewno nie jest to proste tak od sobie podać rozpiske mając tak niewiele informacji. Ja chyba nie pomogę

Może jednak ktoś potrafi ? :)

Pozdrawiam serdecznie
~Zwyciężać mogą Ci którzy wierzą, że mogą~
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

JuventinoXx pisze:Witam wszystkich nie jestem zbyt dobry,ale w-fista bierze mnie zawsze na zawody LA,wiec chyba troszke umiem i chcialbym sie podszkolic.
Moze przedstawie czasy prosze sie nie smiac:100m-14,3 300m-0,41 1000m-3:45,no i jezdze czesto na skok w dal:4,49m.
Z czego moge bys chodzby przecietniakiem i odrazu prosze o rozklad treningowy do danej dyscypliny,z gory dzieki.

Dodam,ze mam 160cm wzrostu i 45kg wagi xD
Na oko widac iz uczeszczasz do podstawowki ;) W sumie to niewiele da sie pomoc najlepiej idz do jakiegos klubu tam Cie wyszkola.
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
JuventinoXx
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ha nie chodze do podstawowki,ale po warunkach mozna tak stwierdzic,uczeszczam do 2Gimnazjum xD zasakujace nie?
Klubu za bardzo nie ma w okolicy,a co do treningu,to chcialbym,abyscie polecili mi jakis rozklad treningowy dla 1000m lub 100metrowca.

Dodam,zeby nie byl to za lekki trening jestem przywyczajony do wysilku.
Kita
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czemu?
Bywają mniejsi od Ciebie w tym roczniku, chociaż ja nie powiem, że takowym jestem.

Czasy mam bardzo podobne do Twoich, jednak są z roku wstecz.
Teraz mam odpowiednio tydzień i miesiąc na poćwiczenie dystansów do 2km, bo ja biegam "ciut" dłuższe odcinki.

1000m - tutaj są chyba jakieś, bo nie sprawdzałem.
http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=8093
http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... &topic=987
http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=2018
http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=2039
JuventinoXx
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Obecnie stosuje taki marny trening:Po szkole 40 Klasycznych brzuszkow,potem 15 rownoczesnie z jedna noga,nastepnie 15 z druga,15minut odpoczynku i na dworek tam 15minutowa rozgrzewka i luzna 2-3km przebiezka that's all.
Jakies rady,wiem,ze to jest marne,ale mam duze aspiracje :D
JuventinoXx
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Za 2 tyg. mam zawody na 1000m obecnie moj najlepszy czas wynosi 3:40,nie zbyt dobry,na cuda w biegu nie licze,ale chcialbym sie poprawic gdzies do 3:20 albo nizej jak bylbym zdolny,dodam,ze nie jestem z tych co chca takie rezultaty osiagac po 1miesiacu treningow,okres sie nie liczy,chce sie poprawic i prosze pilnie o rozklad treningowy 1000m 165cm 45kg 14lat z gory dzieki,dodam,ze dla mnie to wazne i pilne.
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

JuventinoXx pisze:Za 2 tyg. mam zawody na 1000m obecnie moj najlepszy czas wynosi 3:40,nie zbyt dobry,na cuda w biegu nie licze,ale chcialbym sie poprawic gdzies do 3:20 albo nizej jak bylbym zdolny,dodam,ze nie jestem z tych co chca takie rezultaty osiagac po 1miesiacu treningow,okres sie nie liczy,chce sie poprawic i prosze pilnie o rozklad treningowy 1000m 165cm 45kg 14lat z gory dzieki,dodam,ze dla mnie to wazne i pilne.
w 2 tygodnie nic nie zrobisz ;) teraz jedyne co mozesz zrobic to motywowac sie, zeby jak najlepiej pobiec.
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
JuventinoXx
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie doczytales :P pisze,ze wiem,ze w 2 tyg. nic nie zrobie,ale procz tego chce plan treningowy na moj wiek i tenze dystansmz gory dzieki.
JuventinoXx
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzisiaj na W-Fie biegalismy na 1000m osiagnalem marniutki czas 3:47,a mysle,ze dalem z siebie wszystko.Zawsze na koniec zostalwiam sily na Finish,a dzisaj jak zwykle biegne,chociaz tempo bylo dosyc mocne jak dla mnie,powiem nawet,ze bardzo,na koniec Speed i nie dobieglem tym razem tak do mety,przed nia doslownie na setne sekundy stanalem,bo wiedzialem,ze kolegi juz nie dogoni i juz przybieglem truchtem,nabawilem sie przy okazji kontuzji kostki,teraz mam wolny czas na treningi jak tylko sie wykuruje,dlatego prosze ponowne o Plan Treningowy.
ODPOWIEDZ