Acha, jeszcze zapomniałem powiedzieć że w wakcje robie sobie trenig siłowy na ręce, bo to mój najsłabszy mięsień!
Trochę o mnie:
Imię: Piotrek
Rok urodzenia: 1992
Wzrost: ok. 178, szybko rosnę
Waga: 55kg
Dystans na sezon: 1500m.
Nie rozpedzaj sie takBartas91 pisze:Ja zaczynając pobiegłem na hali 3.00.93 na stadionie zapewne byłby to o wiele lepszy wynik... i po pół roku treningu na prawie samych wybieganiach i niezawsze regularnych zrobiłem ostatnio na 1500m wynik 4.18.98 więc zapewne jeżeli użyjesz mocniejszych bodźców niż wb1 to jesteś w stanie po wakacjach biegać nawet około 4.10-4.05 no i ja własnie planuje tak zrobić.
Nie wiem czy jego na to stać bo musi mieć przeprowadzony mądry trening od podstaw ale zobaczysz że ja tyle pobiegnęwysek pisze: Nie rozpedzaj sie takzeby biegac w okolicach 4:10 3ba biegac na 1000m kolo 2:45... a z tego nalezy utrzymac tempo...
to nie jest wcale takie latwe.
yhym ciesz sie, ze nie jestes z woj. pomorskiegoNero pisze:Ja jestem z woj. mazowieckiego, więc największe jakie może byćale się nie rozczulam nad tym i się nie przejmuje. Ogólnie moim powiecie rywalizuje tylko z jednym chłopakiem, który trenuje juz 3 lata. Fajne porównanie, 3 lata do 1,5 miesiąca
A wyniki praktycznie takie same
No a jeżeli chodzi o samo województwo, to wiem że na mistrzostwach 2.45 to było srebro albo brąz. No więc myślę że za rok w granicach takich uda mi się zrobić międzyczas na 1500m.