Park Skaryszewski w tym roku

Awatar użytkownika
froze
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czy ktos biega w Parku Skaryszewskim. Czytalem watki o bieganiu srodowym o 19:00 ale byly one z poprzedniego roku, nieniejszym wiec zapytuje: czy w tym roku to jest nada aktualne? A jesli tak, to jakie sa dokladne namiary? :)

Pozdrawiam,

Paweł
Froze
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Ojla
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 3:43:37
Kontakt:

Nieprzeczytany post

froze - oczywiście, że w Parku Skaryszewskim biegamy (nie tylko my zresztą :) ). Wątek ukryty jest pod tajemniczym tytułem "PSB reaktywacja " :) .
Oczywiście zapraszamy :) . Zminił się trochę termin - bo teraz wtorki i czwartki o 19-tej i skład trochę kuleje, ale wiosna wygoni chyba leniwców do parku :) .
Jola
Pozdrawiam, Jola
Awatar użytkownika
froze
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Super! :) No to ja sie w czwartek pewnie pojawie. Wejscie od Saskiej to jest wejscie "glowne", blisko ronda? Bo na przeciwko Saskiej, to chyba tylko przez murek i krzaki mozna?

I z ciekawosci, ile ma jedno kolko w P.Skaryszewskim?

Pozdsrawiam, Paweł
Froze
Awatar użytkownika
Ojla
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 3:43:37
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pawle, wejącie od Saskiej to jest wejście od Saskiej :) , czyli tu, gdzie przystanek tramwajowy. Kółko ma 1800m (to asfaltowe). Nie wiem jak będzie w najbliższy czwartek - bo mnie jeszcze nie będzie, a nikt specjalnie się nie odzywa. Mam prośbę abyś przeniósł się do tego wątku PSB - Lisek się odezwał, ale on biega nadal chyba trochę wcześniej.
Mógłbyś oprócz tego napisać coś o sobie, tzn o swoim bieganiu :) - zaczynasz? jesteś zaawansowany? jakie tempo? plany biegowe?
Jola
Pozdrawiam, Jola
ODPOWIEDZ