Gram w pool bilarda , raz w tygodniu snooker ,a w tamtym roku przed wyjazem w góry (Pieniny) biegałem przez 30 minut paln trenigowy który jest w FAQ okolice do biegani mam świetne las(mimo,że w bloku)koło 40 metrów .Spacerkiem z psem 25min do stawu-gdzie w tamtym roku biegłem pętle ,Staw przebiegalem w rundach 3minuty biegu, 2 spaceru ,3 biegu i 2 spaceru.
30stka przeleciała w sierpniu dwa dni temu przebiełem/marsz około 30 minut w lesie aby rozpoznać ścieszki teren to ja mam świteny ale barkuje mi motywacji ale wiem że chce i POWINIEMEM to robić). Mój spory poblem to jak pamiętam to ,to źe patrze na czas WYCZEKUJE TYCH 3 MINUT wkurza mnie to , bo po kilu biegach dokłanie wiem do jakiego mam "krzaka" dobiec aby zrobić ten dystans, co powoduje że moja wydolność/kondycja nie wzrasta ponieważ dostosowuje dystans a nie tempo jake mogę uzyskać
Następna sprawado długoś kroku słyszałem ,że biegając jak piłkarz strasznie dużo się traci ale ja nie jestem zbyt wysoki 168cm wie nie bardzo wiem jaki ten krok powiniem być
Grający w bilard plan tenigowyJAKA MOTYWACJA
- Jupiter
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:16
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- Jupiter
- Wyga
- Kontakt:
A ...do dam że przy swoim zwroście 168cm i jakies 74 kilogramy i jednak mięsień piwny plus oponka:-(
ale zwsze lubilem sie ruszać do wieku 15 lat mnóstowczasu na boisku -całe popołudnia (ZERO FAJEK I ALKOHOLU- koszykóWa !!! , siatkówa !!! piłka nożna.
Cały czas jak wychodze na boisko( 3tygodnie temu po BARDZO długiej przerwie na boisku amotaorskiej drużyny szóstek)a do wirtuozów tej dyscyplinu nie należałem ale cały czas chce robic przewrotki i nożyce i lubie dostać dłUUUUUUGie podanie jak w lidze angileskiej.
ale zwsze lubilem sie ruszać do wieku 15 lat mnóstowczasu na boisku -całe popołudnia (ZERO FAJEK I ALKOHOLU- koszykóWa !!! , siatkówa !!! piłka nożna.
Cały czas jak wychodze na boisko( 3tygodnie temu po BARDZO długiej przerwie na boisku amotaorskiej drużyny szóstek)a do wirtuozów tej dyscyplinu nie należałem ale cały czas chce robic przewrotki i nożyce i lubie dostać dłUUUUUUGie podanie jak w lidze angileskiej.
- Jupiter
- Wyga
- Kontakt:
http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=k&om= ... 4,0.034418
tu link do okolic po któych biegłem i po których moge bigać
tu link do okolic po któych biegłem i po których moge bigać
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
Nie musi być problem. Kolega po prostu chciał się podzielić swoimi przeżyciami sportowymi. ZERO FAJEK - very O.K. Ruch najważniejszy!
Trzymajta się ludzie!
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
Kolega zgłosi się najprawdopodobniej. Niechby nawet w golfa grał...
Trzymajta się ludzie!