XVIII Bieg Niepodległości (Warszawa)

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
pichotnik

Nieprzeczytany post

Na wszelki wypadek dodaję nowy wątek. Strona z informacjami o biegu jest tutaj:
http://www.wosir.waw.pl/index.php?id=124
Ja już się zarejestrowałem. Zapłaciłem 20zł, ale nie dostałem koszulki itp., bo zabrakło. Podobno komplety będą do odebrania w dniu startu. I teraz mam pytanie, nie wiecie czy można biec w innej koszulce? Wiem, że ją dostanę 11 XI, ale nie chce mi się przebierać. A do tego mógłbym sobie coś na niej napisać w domu, żeby się wyróżniać:)
PKO
Awatar użytkownika
Tytus68
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

pichotnik pisze: Ja już się zarejestrowałem. Zapłaciłem 20zł, ale nie dostałem koszulki itp., bo zabrakło. Podobno komplety będą do odebrania w dniu startu. I teraz mam pytanie, nie wiecie czy można biec w innej koszulce? Wiem, że ją dostanę 11 XI, ale nie chce mi się przebierać. A do tego mógłbym sobie coś na niej napisać w domu, żeby się wyróżniać:)
No to ladny kwiatek...do biegu ponad miesiac a juz nie ma koszulek???
A rejestrowales sie internetowo czy osobiscie???. Rozumiem ze nie dostales tez chipa ani nr startowego...
Pozdrawiam
Jacek
Moczydlo,Lasek na Kole
[url=http://runmania.com/rlog/?u=Tytus][img]http://runmania.com/f/de4df23e146ca51f040c4f58e4f805ca.gif[/img][/url]
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Prawie we wszystkich biegach można biegać w czym się chce.
Nie zawsze są chipy.
Nie zawsze zapisy przez internet.
Nie zawsze dają koszulki.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
pichotnik

Nieprzeczytany post

Mnie nie przeraża, że nie ma koszulek, ale w RunWarsaw było o ile pamiętam, zastrzeżenie, że ma być żółto, czyli trzeba było założyć koszulkę, którą się dostało. Odpowiadając na pytanie, niczego nie dostałem, tylko 'bilet wstępu' na którym nia ma ani słowa o tym, że chodzi o jakiś bieg. Jest tylko info o tym, że zapłaciłem 20 zł i na odwrocie notatka 'pełen pakiet'. Trochę to nieprofesjonalne co by nie mówić, ale wszyscy wiemy w jakim kraju żyjemy i się już nie dziwimy:)
EDIT: Przypomniało mi się, że pani powiedziała, że może do startu się jeszcze pojawią jacyś nowi sponsorzy i może będą jakieś gadżety, a same koszulki być może będą bardziej kolorowe. Więc być moze cierpliwi skorzystają na tym.
Awatar użytkownika
Acid
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Skoro organizator w pakiecie startowym obiecał koszulki to na pewno będą, limit uczestników wynosi 3 tys więc tyle pakietów będzie przygotowanych.
Greg
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jedyny bieg jaki znam, na którym dają koszulki biegowe w pakiecie startowym to RunWarsaw. Normalnie dostaje się koszulkę okolicznościową bawełnianą, która raczej nie nadaje się do biegania. Na koszulce jest najczęściej okolicznościowy nadruk plus loga sponsorów. A z przebraniem się nie powinno być problemów bo Orgowie przewaznie zapewniaja przebieralnie i szatnie (na Biegu Niepodległosci do tej pory były nimi specjalnie podstawione autobusy MPK).
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
Awatar użytkownika
moher
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

jestem już zapisany! numer 548
,,Ból jest przemijający a skutki rezygnacji pozostają na zawsze''
Lance Armstrong
Awatar użytkownika
moher
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

wiecie może czy będą jakieś punkty z wodą czy czymś takim?
Lance Armstrong
pichotnik

Nieprzeczytany post

Na stronie, którą podałęm w pierwszym poście jest informacja, że picie i jedzenie będą po biegu. Nie sądzę, żeby ktoś rozstawiał punkty żywieniowe, albo choćby z piciem na dystansie 10 km.
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pichotnik pisze:Na stronie, którą podałęm w pierwszym poście jest informacja, że picie i jedzenie będą po biegu. Nie sądzę, żeby ktoś rozstawiał punkty żywieniowe, albo choćby z piciem na dystansie 10 km.
Na 10km rzadko praktykuje się dopajanie/dożywianie zawodników
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
Awatar użytkownika
Lukas85
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Tez juz sie zapisalem, numer 768. Teraz tylko sie przygotowywac i czekac :hej:
pichotnik

Nieprzeczytany post

dargch pisze: Na 10km rzadko praktykuje się dopajanie/dożywianie zawodników
A wódkę, albo chociaż piwo czasem postawią?
Awatar użytkownika
moher
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Spodziewałem się większego zainteresowania, choć do biegu jednak jeszcze miesiąc. Wiecie może kto startuje z jedynką ,albo jakie będą sławne osobistości ?:ble:
Ostatnio zmieniony 17 paź 2006, 20:40 przez moher, łącznie zmieniany 1 raz.
Lance Armstrong
pichotnik

Nieprzeczytany post

Zainteresowanie jest dość duże skoro zabrakło kompletów startowych. Ja się niestety nie udzielam, bo jestem początkujący (biegłem tylko w RunWarsaw) i do tego mam problemy z piszczelami. Nie wiem nawet czy dobiegnę do końca.
Awatar użytkownika
Tytus68
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

pichotnik pisze:Ja się niestety nie udzielam, bo jestem początkujący (biegłem tylko w RunWarsaw) i do tego mam problemy z piszczelami. Nie wiem nawet czy dobiegnę do końca.
Glowa do gory i duzo rozwagi, ja przesadzilem z treningiem (jak na poczatkujacego przystalo) przed RunWarsaw i zakonczylo sie to potwornym bolem kolana. Ale po otrzymaniu kilku rad od kolegow z forum i intensywnej tygodniowej gimnastyce powolutku zaczynam truchtac znow (dzis ok 12 km z rana). Jednak przy mojej nadwadze najwazniejsza jest wlasciwa rozgrzewka przed biegiem i rozciaganie po (ew w trakcie). No i potwierdza sie stara prawda ze bieganie z pulsometrem zmniejsza tempo biegu a tym samym oszczedza nieprzyzwyczajony do wysylku organizm. Moze to truizm ale jest to dla mnie mocne zdziwienie bo jezdze duzo na rowerze (ok 4-5 tys w sezonie), scigam sie w maratonach rowerowych i wydawac by sie moglo ze nogi mam dosc mocne a tu taki zonk :))) Jedyne co cieszy to fakt ze przybiegam z porannych przebiezek coraz mniej zmeczony. Jak na razie jestem dobrej mysli co do Biegu Niepodleglosci.
Pozdrawiam
Jacek
Moczydlo,Lasek na Kole
[url=http://runmania.com/rlog/?u=Tytus][img]http://runmania.com/f/de4df23e146ca51f040c4f58e4f805ca.gif[/img][/url]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ