Poprawa kondcyji

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
Saanaral
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich biegajacych !! :) mam pytanie, jakich witamin uzywac duzo do poprawienia kondycji ? nie dawno przezylem ciezka chorobe i moja kondycja ulegla w gruzach, biegam powiedzmy rok, z przerwami w zimie z powodu duzych mrozow :/ wracaj po chorobie na bieznie byla tragedia max 2 km przebiegalem i juz padalem, biegam juz prawie miesiac oszczedzajac troche sil jeszcze, ale widze juz poprawe duza, wczoraj zrobilem 5km i mialem jeszcze sporo sil na bieganie, ale boje sie troche przemeczac organizm za bardzo. Co do moich witamin spozywam duzo bialka czyli picie mleka, magnez i witamina C do tego ostatnio sobie zrobilem diete owocowa (sok z grejfruta) :) moze troche pomoglo :) teraz prosze o jakies konkretne witaminki do biegania, ktore sie wytracaja podczas biegania.

Pozdrawiam wszystkich :)
Bieganie... connecting people
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Bez konkretnych witaminek ale z warzywami i owocami (lub soki) można przebiec nawet maraton.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
ODPOWIEDZ