Spodnie do Biegania w Warszawie

andron1
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jak w temacie
Gdzie kupic? I żeby nie bylo zbyt drogo
PKO
speedy62
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

rzucilem juz hasllo ,ze moge dostarczyc -leginy,dlugie,3/4 i krotkie z Hamburga -po 40zl -ale bylo bez odzewu..wiec nie wiem czy jest zainteresowanie..
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

andron1 pisze:Jak w temacie
Gdzie kupic? I żeby nie bylo zbyt drogo
W Studio-sport. Ale nie tanio.
Może w Decathlonie? Może w Go-sport (ale raczej tym ursynowskim- tam więcej towaru)
Linki na w-wskie sklepy, co prawda pod buty- tutaj

speedy62 pisze:rzucilem juz hasllo ,ze moge dostarczyc -leginy,dlugie,3/4 i krotkie z Hamburga -po 40zl -ale bylo bez odzewu..wiec nie wiem czy jest zainteresowanie..
Nie tak Speedy62. :nienie:
Nie handluje się na hasła, tylko własna strona w necie, aukcje allegro i inne- a towar u Ciebie leży pod komputerem. :oczko:
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
speedy62
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

-moze i nie tak -ale handlarzem nie jestem-jesli oferuje to raczej pomoc-moge wykupic-koncowke serii i podac do kraju ,moge znalezsc buty..na handlowaniu mi nie zalezy..
..od lat wysylam tez judogi (kimona do judo ) do kraju-nie zarabuajac na tym-lzdzie sa zadowoleni.. a czy wszystko musi byc oparte o komercje i zarabianie..
-sa fajne "oddychajace " podkoszulki -cp prawda Alexa-ale ok -po 5 eu-mozna podrzucic,mozna inne rzeczy.. ale jak powiedzialem .. nie robie tego pod kontem handlu..pozdrawiam !!
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przepraszam.
To takie moje skrzywienie jak gdzieś ktoś napisze- czy dobrze byłoby otworzyć sklep- to zaraz widzę w każdym jego działaniu "mega otwarcie". :oczko:
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
speedy62
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

przeprosiny przyjete-i mozesz mi wierzyc,ze nie podchodze do sprawy komercyjnie (moze i blad )-jesli sprawdzam i czegos szukam to nie pod kontem "czy mi sie oplaci"-tylko czy warto i czy mozna w tani sposob przyczynic sie do popularyzacji sportu-a bieganie to najprostszy i najlatwiejszy jaki moze byc..
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ