Jak ma się grupa we Wrocławiu?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dawno temu była próba utworzenia na forum grupy we Wrocławiu czy doszło to do skutku?Jeśli tak to się piszę a jeśli nie to może damy sobie szansę?
szczerze mówiąc samotność pomału mnie nuży.biegam od 5-25km i 14 czerwca debiutowałem w maratonie w Sztokholmie, przeżyłem z czasem 4:36:55 ale chcę dalej biegać,biegać i biegać.Więc znajdą się chętni na wspólne biegi?
Bardzo gorąco pozdrawiam i czekam na odzew.
szczerze mówiąc samotność pomału mnie nuży.biegam od 5-25km i 14 czerwca debiutowałem w maratonie w Sztokholmie, przeżyłem z czasem 4:36:55 ale chcę dalej biegać,biegać i biegać.Więc znajdą się chętni na wspólne biegi?
Bardzo gorąco pozdrawiam i czekam na odzew.
NO PAIN NO GAME
-
- Rozgrzewający Się
900 tysięcy mieszkańców z hakiem i ani widu ani słychu ......No cóż ....może oprócz nóg muszę rozwinąć cierpliwość hehe.Pozdrawiam forumowiczów.
NO PAIN NO GAME
- jedras
- Rozgrzewający Się
no to chyba się nie doczekasz ale mimo wszystko powodzenia może kiedyś.....Wrocek dorówna Warszawie?
"GDY NIE WIESZ DO JAKIEGO PORTU ZMIERZASZ, WTEDY ŻADEN WIATR NIE JEST DOBRY"-Seneka
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
We Wrocławiu działa klub biegacza "Piast". Z tego co wiem każdy się może tam zapisać. Spotykają się tam byli lekkoatleci i amatorzy, którzy chcą sobie pobiegać.
- neo
- Stary Wyga
- Kontakt:
Właśnie przed chwilą wróciłem z Wroclawia.......
[b]Neo Knight[/b]
[i]Lepiej nie zaczynać, niż zacząwszy nie dokończyć[/i]
[url]http://www.bieganie.piwko.pl[/url]
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
I jak?
- neo
- Stary Wyga
- Kontakt:
gdybym wczesniej zauwazył ten post...
[b]Neo Knight[/b]
- Darecki
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
We Wrocławiu działa WKB Piast Wrocław.
Grupa ta liczy sobie ponad 100 osób.
Spotkania coniedzielne, godz. 9.00. siłownia na ul. Szopena (Tył kąpieliska Morskie Oko). Ze względu na wakacyjny remont siłowni spotkania powiedzmy, że są zawieszone.
Każdy może przyjść i zapisać się do klubu. Składka 20zł/1 rok (druga osoba z rodziny juz tylko 10 zł). Warto nawet dla samej siłowni.
Klub zrzesza biegaczy, lekkoatletów, sportowców, sympatyków, miłośników, amatorów biegania. Słowem każdego, komu bieganie nie jest obce.
Zapraszam we wrześniu.
Aha, a co do wspólnych biegów i treningów, to przyjdź diamusie na jakąś imprezę biegową, rozejrzyj się za charakterystycznymi żółtymim koszulkami i zapytaj jak można się zapisać, jak trafisz na kogoś poważnego to odpowie Ci od razu, jak nie pytaj dalej, ajak nie masz czasu w najbliższej przyszłości na zawody, to pójdź do budynku NOT-u (ul. Pisudskiego) jest tam sklep Atletics Forever. Sprzedawca - Piotr Borochowski - jest v-ce prezesem i on powinien udzielić Ci wszelkich informacji.
No to do zobaczenia nad Odrą.
Grupa ta liczy sobie ponad 100 osób.
Spotkania coniedzielne, godz. 9.00. siłownia na ul. Szopena (Tył kąpieliska Morskie Oko). Ze względu na wakacyjny remont siłowni spotkania powiedzmy, że są zawieszone.
Każdy może przyjść i zapisać się do klubu. Składka 20zł/1 rok (druga osoba z rodziny juz tylko 10 zł). Warto nawet dla samej siłowni.
Klub zrzesza biegaczy, lekkoatletów, sportowców, sympatyków, miłośników, amatorów biegania. Słowem każdego, komu bieganie nie jest obce.
Zapraszam we wrześniu.
Aha, a co do wspólnych biegów i treningów, to przyjdź diamusie na jakąś imprezę biegową, rozejrzyj się za charakterystycznymi żółtymim koszulkami i zapytaj jak można się zapisać, jak trafisz na kogoś poważnego to odpowie Ci od razu, jak nie pytaj dalej, ajak nie masz czasu w najbliższej przyszłości na zawody, to pójdź do budynku NOT-u (ul. Pisudskiego) jest tam sklep Atletics Forever. Sprzedawca - Piotr Borochowski - jest v-ce prezesem i on powinien udzielić Ci wszelkich informacji.
No to do zobaczenia nad Odrą.
Najgorsze jest uporczywe trzymanie się planów!