Problem z "Nowymi wiadomościami" - U mnie to od jakiegoś cza
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Zniknęła opcja "Nowe wiadomości" z której od dawna właściwie nie korzystałem, więc nie wiem kiedy to się stało. Co gorsza od niedawna przy spisach tematów forów przestały pojawiać się oznaczenia sygnalizujące nowe wypowiedzi.
biegowa recydywa
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Jeśli używasz Internet Explorera spróbuj:
Narzędzia > Opcje Internetowe > Usuń pliki cookie
Następnie zaloguj się do forum i wybierz opcję "oznacz wszystkie wiadomości jako przeczytane".
Niestety oznaczenia nowych wypowiedzi nigdy nie funkcjonowały doskonale, a na dodatek sam nie wiem dlaczego...
Narzędzia > Opcje Internetowe > Usuń pliki cookie
Następnie zaloguj się do forum i wybierz opcję "oznacz wszystkie wiadomości jako przeczytane".
Niestety oznaczenia nowych wypowiedzi nigdy nie funkcjonowały doskonale, a na dodatek sam nie wiem dlaczego...
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wczoraj z nieznanych mi przyczyn nie udało mi się połączyć z internetem. Natomiast dzisiaj wszystko działa jak należy, tzn. nie tylko połączenie, ale także Nowe Wiadomości i kolorowe oznaczenia nowych postów. Nie zdążyłem nawet skorzystać z Twoich rad Adamie. Niemniej bardzo dziękuję i przy okazji również dołączam się do życzeń.
Olek
Olek
biegowa recydywa
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
:uuusmiech:
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]