Mam zaszczyt poinformować, że po raz kolejny ( czyli drugi) w Klubie Olimpijczyka w Warszawie odbędzie się spotkanie poświęcone rajdom przygodowym. Miejsce - Grand Hotel na Kruczej. Termin - 18.11.2002 ( godzina jeszcze nieznana), czyli już po sezonie. Można będzie zatem miniony rok jakoś podsumować. No i ja właśnie w tej sprawie - mile widziane będą filmy oraz slajdy ( wględnie zdjęcia cyfrowe z kompa); większość z nas bywała na tych samych zawodach, ale nie każdy ma podobnie bogatą dokumentację. A nieliczni, którym udało się wystartować w bardziej oryginalnych miejscach, będą mogli o tym opowiedzieć. Z przyczyn oczywistych łatwiej będzie na spotkanie przybyć mieszkańcom Warszawy i okolic, co nie znaczy, że inni nie są mile widziani. Wręcz przeciwnie. Pytania i propozycje mozna kierować na mojego maila (iblachut@wp.pl) lub tutaj.
igor
spotkanie rajdowe
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja jeszcze raz w kwestii formalnej. Po pierwsze - znana jest już godzina, o której odbędzie się spotkanie. Jest to 18.00. Dzień (poniedziałek 18.11) i miejsce pozostają jak wyżej. Po drugie - powoli zaczyna się kończyć czas na przygotowanie imprezy, więc ewentualnie zainteresowanych pomocą/współorganizacją proszę o bardziej energiczny odzew. Po trzecie wreszcie - niebawem będę dysponował eleganckimi zaproszeniami na spotkanie, które można wręczyć wytwornym gościom. Kilka osób bowiem pytało mnie, czy dobrym pomysłem byłoby przyprowadzenie potencjalnych sponsorów, by ich tematem zaciekawić, powalić a następnie wyciągnąć pieniądze. Ludzie! Nie czarujmy się! Przecież tu właśnie o to chodzi. Jak się nie będzie o nas i sporcie dużo i ciekawie mówić, to nie liczmy, że się nad nami zlituje jakiś dobrodziej i znienacka dofinansuje np. wyjazd na Adrenalinę czy chociażby na Łotwę. I wtedy będziemy sobie do oporu startować np. w Harpaganie ( przy całym szacunku dla organizatorów). Liczę na zalew propozycji. Pozdro - igor
- matejko
- Dyskutant
- Kontakt:
Daj maila do siebie.... bedzie latwiej
Pozdrawiam
[b]matejko[/b]
[i][b]S[/b]zybka [b]P[/b]aczka [b]T[/b]eam[i]
[b]matejko[/b]
[i][b]S[/b]zybka [b]P[/b]aczka [b]T[/b]eam[i]
-
- Wyga
mail z pierwszej wiadomości jest aktualny, ale...niech ta, niech ta: iblachut@wp.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czy nic nie zmieniło się co do miejsca i tereminu spotkania?
WiechoR
-
- Wyga
Zasadniczo nie zmieniło się nic. Poniedziałkowy termin jest ważny, godzina takoż. Co prawda przed nami - w tym samych pomieszczeniach obradować będą działacze Międzynarodowej Federacji Podnoszenia Ciężarów, ale ile można obradować...mam nadzieję, że zdążą przed zakończeniem naszego spotkania. Tak czy inaczej - zapraszam - igor