LISTA BRONKA W.

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Iwan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

... daję linka do strony z listą ale adres ciagle się zmienia bo wciaż są ludzie ktorzy blokują strony aby to sie nie ukazało... Ciekawe czemu? ;)
http://www.osmolin.com/index.php?functi ... d79084aa2e

Lista została ściągnięta ponad 15 tyś razy. O 00.00 już jej nie będzie, więc radze się śpieszyć.
Poza tym, "kogo" obchodzi jakaś beznadziejna lista? :hejhej:

(Edited by Iwan at 9:29 pm on Feb. 3, 2005)
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
PKO
Awatar użytkownika
rono
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć Iwan! Biegasz jeszcze?

(Edited by rono at 6:17 am on Feb. 4, 2005)
Awatar użytkownika
Iwan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cześć. U mnie wszystko OK. Dzięki że pytasz. Mam przerwę zimową w bieganiu. Wiesz...brak czasu w porach dnia, gdy widno. :echech:
No i tego...mokro, zimno i ślisko. :hejhej:
Ale już w marcu biorę się ostro do roboty.  Do zobaczenia na starej "10".
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
Awatar użytkownika
suszak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć Iwan żuć polityke zacznij biegać nie patrz na pogodę . Będziesz zdrowszy a polityką zarazisz się jak szmaty z Wiejskiej
Awatar użytkownika
gregoz68
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak sobie myślę, że chyba jednak "rzuć"... co innego "żuj" ...gumę na przykład. Aha... jest jeszcze "rzyć" - ale to już zupełnie inna sprawa...
A tak poważnie, to witaj Iwan! Dawno Cię tu nie widziałem. Pamiętasz nasze dyskusje o pieskach :) ?
gregoz
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To było wałkowane w mediach ale powtórzę bo ktoś jeszcze znajdzie na liście kogoś znajomego. Tam są umieszczeni pracownicy, współpracownicy i kandydaci, czyli osoby, które bezpieka chciała pozyskać ale one nie zostały kapusiami.

Tutaj w wywiadzie jak ich rozróżniać.

Lista zresztą nie jest kompletna.I piszę to nie dlatego, że mnie tam nie ma.:hejhej:
Tylko, że nie ma pewnego sk......a, którego mam na głowie. A jest on tutaj
Trzeba kliknąć na Publikacje w MP.
Osoby pełniące funkcje publiczne, mają obowiązek składania oświadczeń lustracyjnych.
Tylko teraz nie wiem, czy brak jego na liście Bronka W. wynika z tego, że IPN jeszcze go nie skatalogował, czy z tego, że jego koledzy zniszczyli jego teczkę a on nie wiedząc o tym, złożył takie a nie innne oświadczenie.

Żeby było jasne,ten facet, którego niestety znam, nie był donosicielem, on zbierał donosy i deklaracje.
Co ja myślę na temat jego osoby, po jego wyczynach, to ja zmilczę:bum: :trup: , jedno tylko napiszę. Dzięki niemu zmieniłem zdanie na temat lustracji i dekomunizacji, którą wcześniej uważałem tylko, za wyborczą grę prawicy, tak jak aborcję.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
Awatar użytkownika
Karola
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziś w programie Żakowskiego w TV, którego kawałek obejrzałam przed bieganiem usłyszałam że nie wiadomo ile teczek nie do odzyskania jest w Moskwie. I tym sposobem niektórzy nie zostaną skatalogowani.
Awatar użytkownika
gregoz68
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W roku 1990-tym szperał sobie po tych archiwach Redaktor największej polskiej gazety. Jakoś nie ma ochoty podzielić się swoimi wrażeniami... Może interesowała go głównie jego własna teczka.
gregoz
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ