Ludzie dla kogo ten program? Wulgarny język tych dziewczyn i chłopaków, oczy tęskniące za rozumem,ja wymi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ękam.
Bar 4
- Maniek G
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przychodzę z biegania, niedziela, miały być skoki, ale odwołali, lecę po kanałach i na polsacie widzę BAR 4.
Ludzie dla kogo ten program? Wulgarny język tych dziewczyn i chłopaków, oczy tęskniące za rozumem,ja wymi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ękam.
Anima Sana In Corpore Sano
- snake2
- Wyga

a my już dwa lata temu z żoną zdecydowaliśmy się na wywalenie "pudła" z domu i teraz nasza doba ma minimum 3 godziny więcej (tyle mniej więcej siedziało się przed TV). polecam.
- Friend
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
jak to zrobiłeś ? gratulacje !Quote: from snake2 on 2:12 pm on Mar. 1, 2004
a my już dwa lata temu z żoną zdecydowaliśmy się na wywalenie "pudła" z domu i teraz nasza doba ma minimum 3 godziny więcej (tyle mniej więcej siedziało się przed TV). polecam.
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
- mucherek
- Stary Wyga

- Kontakt:
Snake - piateczka 
Ja TV nie posiadam - po prostu idac 'na swoje' stwierdzilem, ze jest mi to niepotrzebne, nie mam czasu nic ogladac i zawsze potrafie znalezc jakies ciekawsze zajecie. I jak najbarzdiej nie zaluje:)
Ja TV nie posiadam - po prostu idac 'na swoje' stwierdzilem, ze jest mi to niepotrzebne, nie mam czasu nic ogladac i zawsze potrafie znalezc jakies ciekawsze zajecie. I jak najbarzdiej nie zaluje:)
- gato
- Zaprawiony W Bojach

Też żyję bez telewizora od ponad 3 lat.Quote: from snake2 on 2:12 pm on Mar. 1, 2004
Przez 2 lata stał w piwnicy, później oddałem go koledze ne działkę.
Prawda snake, że to nic strasznego?
gato
No confundas dos tazas de te con dos tetazas!
No confundas dos tazas de te con dos tetazas!